Fullspäckad Lördag & Söndag

Lördag:

I lördags morse plockade vi upp Alice ur sängen & åkte till mina föräldrar. Resan gick bra, Alice tycker det är könt att åka bil & somnade gott. Manne åkte vidare, han & ett gäng grabbar kör GoCart ett par gånger om året & detta var en sådan dag. Ibland är vi tjejer med & kollar men då de trodde de skulle köra inne i lördags valde jag att vara hos mamma & papa istället. Där var ju såklart Somris med familj & min äldsta syster med familj kom oxå efter en stund.



En av mina bästa vänner kom för att titta på Alice

Mamma har pippi på att spara saker, hon hade gjort i ordning en pärm med gamla teckningar & brev & dikter vi skrivit & hon sparat. Hittade ett par hemska brev, där jag skrev att jag blev orättvist behandlad, att mina syskon altid fick så mycket saker men jag bara fick gamla fula saker, att de fick mer julklappar, att jag aldrig fick något jag önskade mig, men mest skar det i hjärtat när jag läste att "det märks att ni inte vill ha mig, jag får aldrig sitta i knät du bara skuffar bort mig..." Jag var liten under en period mamma gick från hemmafru till att plugga upp betygen på komvux (5:or i allt-höga krav) för att sedan bli personalchef på sitt jobb, hon erkänner själv att hennes fokus var på henne & hennse karriär & med breven visade det ju att jag oxå kände av det. Jag minns att jag ofta stod & grät på en pall i mitt fönster & önskade att min mormor var min mamma. Så det känns inte så konstigt att min mamma & jag inte hade så bra kontakt under min tonårstid & studietid & att jag än idag inte känner att jag måste sitta i hennes knä dagligen bara för att hon ska dö i förtid.



Stora killen

Vid 15 åkte vi till våra vänner som precis flyttat till hus. De har en 11 månaders dotter. Alice sov sött i bilbarnstolen så vi hann till & med äta middag. Blev grillat. Jag hade enormt ont i magen var hungrig & spyfärdig samtidigt, kändes nästan katarr aktigt men det kanske inte är så konstigt då matvanorna ändrats ganska drastiskt plus att precis avslutat en hästkur antibiotika. Jag åt bara upp hälften av vad jag hade på tallriken. SEn vaknade Alice & hon kom inte riktigt till ro igen förrän vi åkte hemåt då hon somnade skönt i bilstolen. Natten gick bra, en extra amning än vanligt, men jag fick mina 8 h & känner mig fräsch idag oxå.



Alice ligger & tittar i hårdliften

Söndag:

Nu vaknade Alice så det får bli imorgon...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0