Dag 2 alltid katastrof

Det är alltid så att när vi kommer hem från Hunnebostrand så går första dagen kanonbra, men dag 2 blir alltid katastrof och så även denna gång. Alice har sovit korta korta lurar på dagen ständigt haft rödkantade trötta ögon men inte riktigt kommit till ro & på kvällen blev det katastrofernas katastrof, först matvägran sen hungrig + trött = ingen bra kombination = katastrofskrik i 40 min innan hon somna som en stock i min famn med flaskan i munnen... hade nog kunnat lägga över henen i spjälsängen upp och ned hållandes i fötterna... Tyvärr var det denna kvällen som mannen hade GoCart tävling med sina polers (han kom 2:a) så jag fick lösa skiten all alone. Jag var genomsvett, Alice var genomsvett... Men sen sov hon 20-01.30 då jag snabbt sprang in med flaskan vid minsta knyst och sen till 5.30 då fick hon en liten slurk till och sen sov hon till 7 skönt!

Lilla fröken har så svårt att komma till ro och äta, antingen får man ta henne trött och precis innan luren (fiunkade förmiddag) eller annars får man typ stå med flaskan i handen när man plockar upp henen efter luren, så hon är sådär härligt avslappnad och lugn. Mitt i ett vakenpass är honså full av bus att hon inte har någon lust alls att äta. Hoppas det blir bttre när hon och jag kommer åter till vardagen och man kan ägna sig mer åt att låta mtning och sömn ta mera tid.

Har mest stökat i huset, känns skönt att åka iväg en sväng (till svärisarna), men samtidigt så har jag fått upp ångan och har tusen projekt jag vill ha klart här hemma. Vill först och främst få lite ordning, dammsuga, torka golv, damma, skrubba och fixa och dona, tycker det känns som vi sunkat till huset bara sen jag blev gravid & sen Alice kom & allt detta bråte & byggandet. Såfort man städat iordning så är det nästa rum som ska byggas eller nästa grej som ska fixas och vips så står där kartonger, sopsäckar och annats tjafs i vägen igen... Längtar sååå tills hela huset är klart, dröjer nog ett 1 år till tyvärr, men nu är det "bara" en toalett, ett sovrum och en liten "walk in closet" kvar... Allrummet ska inredas, tyvärr får vi köpa soffa efter storlek, det är lite trångt i trappen upp, vi får tex köpa nya sängar för den befintliga inte kommer upp.. Mitt krav är gosig fluffig stor soffa som man lätt kan somna i framför tv:n...

Vaknade med sprängade huvudvärk i morse, så mannen tog Allis-Ballis så jag fick sova till 9 skönt!  Nu börjar en ny dag -bäst att sätta fart!

Torsdagens meny:

Frukost: 2 knäckisar med ost& paprika, melon och keso Lunch: kycklingsallad med mango/currydressing Fika: Snickersglass (fan oxå) Middag: Grillad ryggbiff med färskpotatis, fetaost&soltorkadtomatröra, grillade grönsaker kvällsfika: ostbågar (fan igen...)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0