Kräftskivan

Vid 16.00 kom gästerna. Vi tog en välkomstdrink bestående av rosévin, hallonvodka & sprite & frysta hallon istället för isbitar. Sedan skickade vi ut dem på en tipspromenad som handlade om mig & manenn & våra familjer. Tydligen jättesvår! & så körde vi 4 kamp.





Sedan vid 18 snåret var vi hemma och dukade upp för kräftkalas igen. Ena kompisen har en tjej som är 12 år äldre än oss -det märks. Mer och mer tydligt! Hon har tagit på sig en mamamroll åt honom och agerar tant gentemot oss. Hon sprang efter mig när jag dukade fram (jag hade gnällig Alice på höften) & frågade om det var något hon kunde göra men vad jag än föreslog så hade hon för ont i en skadad axel eller var för kort eller ja ni förstår. hade god lust att knuffa till henne innan allt var klart & vi satt til bords!



Pajerna var mycket uppskattade & kräftorna goda! Vi drack lite snaps och sjöng några kräftsnapsvisor.  Alice var superduktig satt & pratade med S bredvid kolla:



Vid 20.30 somnade Alice sött utan protest. Vi flyttade in då det var lite kallt utomhus. Vi åt efterrätt en mastig tårta verkade det som alla hamnade i paltkoma =). Vidd 22 vaknade Alice till, var täppt i näsan och somna, vaknade, somna vaknade & vid 23 fick hon tillsllut mer välling och somna om tills jag gick och la mig. mannen hade placerat vår madrass i hennes rum tyvärr och den knarrade något enormt och hon vaknade jag fick gå upp och vyssja henen till sömns men han knappt ner i sängen igen innan hon vaknade upp igen, sådär höll vi på till 3 då hon somna hårdare & vid 4 ville hon ha mat och somna inte om förrän 5 och 7 var det morgon. jag sov totalt 2-3 timmar *trött* Hon var genomförkyld när hon vaknade snoret rann och när hon nyser hänger snoret långt ner på hakan. Hon är glad men hostar och låter sådär täppt som man gör när man är förkyld. Det är lite svårt att äta & sova för henne.

manenn var präktigt bakis i morse något vi samtalat mycket om -han har oxå ett ansvar gentemot Alice. Så Alice och jag tog hans Mastercard och shoppa NäsFrida på BRIO + leksaker för 400 Kr det tyckte vi var värda. Sedan fick han gå ut med henen på promenad medan jag fick sova 2 timmar & Alice sov 16-18 superskönt! Nu ska mannen hämta indiskmat & sen ska det badas och nattas.


Kommentarer
Postat av: Sommartjejen

Åååå så söt hon är i mosters klänning då! =)

För att inte tala om handduks trollet, gullunge!!!

Pussa godnatt från mig o Viktor.

2008-08-31 @ 19:36:39
URL: http://sommartjejen.blogg.se/
Postat av: alva

Naaaw, så så sååååå söt!

2008-09-01 @ 13:28:50
URL: http://alvajohanna.blogg.se/
Postat av: svintoflickan

åå vad stor hon blivit..sååå söt!



låter som en kul fest...:-)



nu ska jag slappa..sååå trött nuförtiden..är de hösten tro.



kram

2008-09-01 @ 14:07:04
URL: http://svintoflickans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0