Mer picknick & läkarsamtal...

I onsdag hade Alice & jag fix & trix dag. Vi åkte till ICA & handlade, stanna på Apoteket först & i bilen påväg till ICA blev Alice så hungrig att jag fick vräka mig upp i en skogsslänt på ICA parkeringen och fixa en flaska att "tratta in", där mitt bland startande bilar & avgaser slöt hon ögonen och fullkomligt njöt i sig 190 ml mat! *gullunge* SEn gick handlingen som en dans -hon säger inte ett pip mer än glädjerop på ICA, så himla skönt!Väl hemma somnade hon sött & sov 2,5h! Jag fullkomligt jublade av alla egen tid!.

Igår kom L & H hit till stan, vi åkte till hamnen och slog oss ner på samma plats som i tisdags & barnen njöt på filtarna stundals nakna eller i blöja:

 Favoritpicknickplatsen!
 Alice njuter under filten
 H leker tjej med snuttefilt som långt hår

Det är så skönt för både mammor & barn med picknick, barnen får frisk luft, kan leka på en filt & vi kan tjattra av oss & njuta av god mat, fin utsikt & nöjda barn! Alice har blivit en väldans nöjd bebis sen hon fick kläm på flaskan -så skönt!

Igår ringde henens läkare igen & ville kolla hur det gått med medicinen vi börjat med igen & sen skrev han ut ny mat till Alice så nu har hon precis fått sin första fölaska ersättning innehållandes komjölk & som förtjockas i magen för att minska kräkningar. Vi har haft ett par jobbiga kvällar, Alice nattas snällt men vaknar en stund senare, kräks är ledsen & TRÖTT, nattas snällt igen, vaknar kräks och sådär håller det på i 1-2 timmar & då är hon tillslut helt slut & MER hungrig och vill ha mer mat innan hon somnar för natten... Så nu håller vi tummarna för att hon INTE är mjölkallergisk ( har misstänkt det en tid att hon INTE är det utan hela tiden varit hungrig) & att det hjälper mot kräkningarna. Doktorn är en utlänsk farbror som är hur bra som helst -väldigt många barnläkare är utländska - iallafall som vi träffat & de besitter kunskaper som imponerar stort!

Idag har vi varit på Apoteket igen och hämtat Alice mat & sen blev det ICA. Vi ska ju på möhippa imorgon Alice & jag, & jag lyckades visst ta på mig att fixa lunchen & så sa jag visst att jag kunde slänga ihop en kladdkaka oxå =). Så det pysslar vi med idag! Men när Alice sover passar jag på att äta lunch, njuta på altanen med en bok & en Cola light!

 Alice busar med sin pappa!

Dagens meny:

Frukost: 2 havrefranska med ost & gurka te Lunch: potatissallad & grillad kycklingklubba Fika: dumleglass Kvällsmat: grillad abborre med färskpotatis & romsås Kvällsfika: Kinapuffar

Kommentarer
Postat av: svintoflickan

hon är såå söt o jag bara leeer när jag ser bilderna.

här spöregnar de idag...

ha de så mysigt på möhippan...hoppas ni ahr bättre väder.

åå nu blev jag me sugen på cola..men light är inte min favvis..ler.

kram kram

2008-08-02 @ 12:33:18
URL: http://svintoflickans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0