Möhippa, kalas och förstoppning...

I lördags tog vi nästa helgs brudpar för möhippa & svensexa. Vi tjejer gick till brudgummens syster och åt frukost, åkte sedan ner på stan där bruden fick sälja lite av sina egna pryla på loppis, sen blev det picknicklunch & så åkte vi ut till en skog & äventyrsbana, körde 5 kamp där: lerduvsskytte, fyrhjuling, blåspil, yxkastning & pilbåge. SEn blev det vildsvinsbuffé som var supergod & så tillslut badade tjejerna badtunna och bastade inann de gjorde isg i ordning för att gå ut. Jag & Alice åkte hem efter buffén. Blev en lång dag & det regnade från lunch -allt var blött, fötter, vagn... & jag är ingen tävlingsmänniska, men jag hoppas bruden hade roligare än jag...

Alice har provat ny mat som innehåller komjölk och som förtjockas i magen. Det har gått bra tills lilla damen skulel bajsa -hon skrek som en galning & tillslut titta jag i blöjan där var det påväg ut stenhårda pluttar med lite blod på -stackars liten. Fick hjälpa henne med benböjningar & torka svetten i pannan på henne. På kvällen gav vi henne vanlig ersättning med mesost i, men jag vet inte riktigt om det blev för mkt eller om hon inte tålde det för hon gallskrek i en timme tills jag gav henen Nutramigen & då åt hon 60ml somnade som en stock & har sovit 20-03.15 & 3.30-6.40 då det kom ut lite fler harpluttar under skrik. Men sen under dagen har hon bajsat mjukt 2 gånger så förhoppningsvis så har det hårda släppt för henen -pluttan!

Igår var vi på 4 års kalas, min systerdotter fyllde. Hon fick prinsessmålarböcker, tuschpennor & regnkappa & stövlar till sin docka.

Idag är det första SEMESTERDAGEN -har varit full rulle. BVC klockan 11, då ringde läkaren samtidigt. Klockan 13 klippte jag mig & tog en snabbrepa på stan & klockan 15 var vi på Barnkliniken & tog blodprov som de tydligen kan se om hon är allergisk på... Ikväll ska vi baka hemmagjord pizza & sova tidigt! Manenn är fortfarande sliten efter svensexan...

BVC sköterskan tyckte att vi för hennes mages skull skulle börja med päron & katrinplommonpuré så såhär såg det ut idag vid första måltiden:



Alice tyckte att päronpué var MUMS!!!

Kommentarer
Postat av: svintoflickan

men stackars stackars liten..så liten o redan hård i magen.

hoppas hon blir bättre snart.



kram kram o nu ska jag sova tror jag...

2008-08-05 @ 00:03:20
URL: http://svintoflickans.blogg.se/
Postat av: Somris

hi hi vad söt hon är, gapar ju jättestort. =)

Hoppas det hårda är borta nu, fy vad jobbigt det är när de är förstoppade.

kramis

2008-08-05 @ 12:19:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0