Semester från Bloggen!

I går kväll så la jag Alice i sin spjälsäng. Vi har haft henne sovande i vagnen, men insatsen har blivit för liten coh det känns inte bra att ha henne sovandes hela natten i liggdelen på vagnen, så vi povade spjälsängen. har trot att dets kulel bli en tuff övergång med mycket skrik och gråt och vaggande på vyssanlull fötterna. Men förösk 1 gick strålande. Alice var tokhungrig och åt 220ml välling + 100ml ersättning och sen var hon nöjd, då jg lag ner henen och vaggade lite, hon for runt som vanligt en stund, hittade sin position och så sov hon -jag var i chock. Gick ut till mannen som fixat varma mackor och oboy & åt, förberedde oss på spykalas efter all maten. Efter 45 min så gnydde hon, jag for upp som ett spjut, hlrde en praktrap påväg in i rummet, kände efter spyor -torrt, gunga lite, klappa på huvudet, tyckte att det var lite ljust i rummet så jag gick och drog igen dörren, när jag komt illbaka till sängen så sov hon -sötnos! & som hon sovit sen, har inte behövt vagga någonting, hon har rasslat endel men somnat om av sig självt. Så jg hoppas att hon kommer sova lika bra i natt igen. Nästa steg är eget rum, tror både hon och vi kommer sova betydligt skönare när vi får vara ifred =).

 
Alice i kusin Viktors hoppgunga som hon fått låna!

Idag har Alice och jag varit på stan och köpt vin som vi ska bjuda på när mannen fyller år nere i Hunnebostrand & vin till Kräftskivan vi ska ha i slutet av augusti. Alice osv i vagnen och jag letade gardiner till hennes rum -utan resultat tyvärr...

NU tar jag semester från bloggen i en vecka, vi åker till Hunnebostrand i morgon & blir borta 1 vecka, ska bli så skönta tt komam iväg hela familjen inga måsten. & så ska vi ju fira mamma & pappa på lördag! De kommer ner redan på onsdag och de kunde tänka sig ta Alice en kväll så jag & manenn kan gå ut & äta -hoppas det blir av vore skönt!!

Manenn har snart lagt klart golvet i allrummet & då kommer det vara dags för att bygga väggen i uterummet när det är klart & det blir väl lagom till vi kommer hem!

Kram Kram

Kommentarer
Postat av: Somris

Så söt du är mosters lilla trollunge i Viktors hoppgunga! NI är verkligen lika varandra ibland du o kusinen. =)

Ses snart, hälsa mamma!

KRAMIS

2008-08-11 @ 20:58:25
Postat av: Viktoria

Ha det så mysigt i Hunnebostrand, hoppas att Ni får bättre väder än vad vi har nu här på västkusten.

Kram från Viktoria ( som läser ofta och skriver sällan)

2008-08-12 @ 12:40:06
Postat av: svintoflickan

ååå vad stor hon har blivit..lilla gumman..redan i hoppgunga.

ha så mysigt på er lilla semester!!!!

hälsa din underbara systeryster.

kramiskramis

2008-08-12 @ 22:48:16
URL: http://svintoflickans.blogg.se/
Postat av: alva

Hoppas ni har en mysig semester med massa god mat, sol och mys!



Alva

2008-08-17 @ 10:56:12
URL: http://alvajohanna.blogg.se/
Postat av: svintoflickan

hoppas helgen varit underbar:-)

kram

2008-08-17 @ 22:47:22
URL: http://svintoflickans.blogg.se/
Postat av: Emma

Hej hej,



nu är jag själv tillbaka efter semestern och har uppdaterat mig på läget. Roligt att se Alices framfarter, vändningar åt båda håll och redan hoppgunga - tiden går så fort! Passar på att kolla med dig om din systers blogg, har inte varit inne på den under hela semestern den heller och nu kommer jag inte in. Nytt lösen?



Ha det bäst!

Emma

2008-08-18 @ 09:46:25
Postat av: Hanna

Hej!

Tänkte oxå höra om sommartjejen bytt lösen? Kommer inte in nu när man skall uppdatera sig efter semestern!

Du har en mycket söt dotter och det är så mysigt att få läsa om er!



Kram Hanna

2008-08-18 @ 16:22:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0