Storstädning & Smakisportioner

I söndags åkte vi hem till oss & tog krafttag på altanen och i huset, städade så svetten lackade jösses så skönt det var när det var klart! Fick torka köksgolvet 3 gånger för att få bort alla välling & spyfläckar men nu skiner det som solen självt!
Mannen tog en promenad med Alice så jag fick röja i fred & sen sov hon 1½ timme till. På kvällen åkte jag & handlade lite inför kräftskivan, pappersdukar, muggar, tallrikar, servetter & mat till kvällen. Blev potatisgratäng med olika skinka, salami, vildkött & exotiska frukter + mosarella.

Idag var första jobbardagen för mannen. Alice sov till 8, sen låg vi och drog oss eller iallafall jag, Alice hade smaskat i sig framsidan på söndagsbilagan under tiden, som tur var återfann jag den i hela bitar om än väldigt blöta. Sen framåt 11 tog vi en promenad & Alice somnade så gott & stod på altanen så jag kunde äta lunch & vips var det dags att gå till information om smakportioner på öppna förskolan (genom bvc). Efteråt blev det fika. Sedan åkte vi tillbaka till svärföräldrarnas hus. När vi precis anlänt kom mamma & pappa. De hade fått lov att komma om de fixade middagen. Så pappa lagade korvstroganoff med ris & så åt vi glass till efterrätt.

När de åkte badade Alice och jag i badkaret & sen somnade hon sött.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0