HemmaDag

Alice har fortfarande feber 38,1. Men hon är inte speciellt kinkig och leker & äter ok. Igår fick hon prickar på magen. Tre Dagars feber kanske? natten gick bra Alice somna vid 20.30. Vaknade vid 3.30 för välling & somna sen om till 8.30, jag vaknade av att någon slira med en bil i backen utanför klockan 8 och låg och läste tills Alice anmälde sig vaken.

Denna veckan ser ut att bli väldigt lugn, inte mycket inbokat. Känns både skönt & rastlöst, men det brukar ju alltid finnas saker att göra ändå & vips så har man varit igång minst lika mycket som man brukar. Idag var vi tillexempel tvugna att beställa Enfamilvälling på Apoteket då jag öppnade sista burken igår. Som vanligt var det sura miner bakom kassa, "det här måste vi beställa det har inte det här apoteket på lager" med snipig mun & jag svarade " det finns inga apotek i stan som har". & tyvärr har doktorn som skrivit ut receptet skrivip lite väl slarvigt så autografen är omöjlig att tyda vilket oxå alltid utgör mer snipiga munnar. tanten bakom kassan stod och vände & vred på receptet försökte söka på alla möjliga namn & frågade tillslut "Du måste väl komma ihåg om det var en man eller kvinna" & då förstod jag att hon trodde jag fått receptet utskrivet vid besök vilket inte är fallet utan jag förklarade för henne att jag ringde bara en sköterska på Barnkliniken och hon delegerade uppgiften till arbetande doktor.

I helgen har det slagit mig att Alice kommer bli stor. Hon kommer inte alltid vara så här pluttigt söt med pussvänliga fötter & gosvänliga kinder & mage. Alla åldrar har väl sin tjusning men bebisar är bara för söta & goa.

Sista huset på vår gata är nu påväg at resas, det stod bara en byggställning när vi åkte förbi på fm och nu vid promenaden knappa timmen senare så stod där två väggar...

Dagens meny:
Frukost: kokt ägg med 2 skivor rökt skinka, en msk majonäs, !/4 paprika
Lunch: ugnssteklax med grönsaker & cayennemajonäs
Fika: nötter + te
Middag: GI-kyckling med ädelost & grönsaker (se www.nheasmatobak.blogg.se)
Kvällsfika: fruktsallad + te

Kommentarer
Postat av: svintoflickan

å lilla gumman som är sjuk...

de är ju så trist när de små är sjuka.

jag har tänkt gå ned ca 5 kg...sen får de va bra..

har inte samma mål som förr....har man fått barn så har man!

å du behöver väl inte gå ned i vikt..du är ju asssnygg.

nu sover min lilla plutta o jag försöker sitta lite vid datorn...men vad jag borde är en annan sak...

kramiskramis

2008-12-08 @ 14:36:32
URL: http://svintoflickans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0