KompisträffsDag!

Natten gick betydligt bättre och så fick hon välling både 2.30 & 6.30 och då sov hon till 9. Skönt! Men det blev lite stressigt när jag vaknade 9.10 och insåg att vi BORDE sitta i bilen om 50 min. Så det var bara fara upp säga åt mannen att han ansvarade för att få klart sig själv & bilarna & sen göra sig själv klar, Alice klar, äta lite frukost & packa ihop Alice övernattningsväska och packa hennes mat osv & sen iväg.

Vi kom sist till Kompisträffen, mina gamla polare från grundskolan och de barn eller "bonusbarn" + sambosar som finns var oxå med, blev riktigt roligt. Vi satt i en ring på golvet medan karlarna stod och pratade renovering/bygg och kollade och knackade i väggarna typ. *mycket manligt* Alice älskar lite större barn så hon lekte mest med bonustjejen på 3 år de kokade mat vid barnspisen. & så blev det fika och sen gick männen med barnen upp till O´s rum på övervåningen och vi pratade lite därnere medan minsta lilla killen sov en stund.



E snart 6 månader och väger 10 kg



Alice tuffing i jeans



O, Alice & N leker med alldeles för små klossar!

Sen åkte vi till våra gemensamma vänner A & K. Alice höll på att somna på vägen så mannen tog en promenad med henen när vi kom fram men hon ville inte sova inte. Hon lekte med A & V och A som är äldst både lyfte henen och busade ordentligt med henen och hon busar på tillbaka ganska så hårt. Sen stod hon vid vardagsrumsbordet, tog tag i en leksaksmus och vips så höll hon inte alls i bordet utan bara i musen. Både jag och manen såg vad hon gjorde, *skruttan*, så nu dröjer det nog inte speciellt länge innan hon står själv...

När vi kom dit så fick jag direkt en känsla när jag såg K *hon är gravid* & mycket riktigt 3:e månaden, ganska så oplanerat, roligt roligt, men mycket att fixa för dem då de bor lite för litet för att ha tre små knoddar, varav två redan är sjövilda.

Alice tog slut runt 15 då satte vi oss i bilen och hon somna på stört så vi körde runt lite så hon fick sova åtminstone en timme. När vi kom till svärisarna så var inte de hemma så jag bröt mig in i garaget. När vi precis kommit in så rullade de in på uppfarten. De hade varit och shoppat bla en kungsgran på Sia för 2000:- på REAn...

Alice tycker att hennes farmor och farfar är jätteroliga så hon hänger på dem vart de än går, bryr sig knappt inte om oss, så vi valde att åka hem efter en stund & hon vinkade glatt hejdå, köpte med oss Kina mat & har degat i soffan framför Mamma Mia -riktigt bra film. Nu har mannen krypit ner i badet, jag tänkte hoppa ner i duschen och sen ska jag nog läsa lääääääänge innan jag släcker och sover en ostörd nattsömn förhoppningsvis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0