Mysig Dag med Alice kompisar!

I dag vaknade Alice 8. Vi gjorde oss i ordning. min lilla trollunge står ju numer på alla fyra utanför duschen och trycker sin mun och näsa emot glaset, ser för roligt ut. Hon ÄLSKAR att vara på toaletten och i tvättsugan, ibland så kryper hon dit alldeles själv en stund. Sen kokade jag mannagrynsgröt, tänkte bara ge Alice ett provsmak för hon hade ätit välling vid 5 och då brukar hon inte vara hungrig förrän efter 4-5 timmar. Men hon åt en halv portion och lite rån. Hon som inte tyckt om någon gröt förut verkade gilla mannagrynsgröt skarpt! Roligt!

Sen åkte vi iväg till hemstaden. Alice somnade i bilen, inte alls vad jag planerat klockan var bara 10 när hon somnade, så jag tog en extra sväng så hon fick sova 45 min. Sen åkte vi till L & A. A är 1 månad äldre än Alice, vi fick 1½ timme för oss själva & pratade och barnen lekte och de åt lunch och grejade, var roligt. L & jag brevväxlade som galningar från 6:an tills slutet av gymnasiet. Sen förlorade vi kontakten & så återupptog vi den när vi båda blev med barn. Roligt!!

Vid 12.30 kom M & I & L & H. Alice och H känner ju varann sen tidigare, så de var så glada så att se varandra, nu var H lite sturskare och ställde isg mot Alice och kände på hennes hår och de grejade så dant så, så söta så! Vi gick till en närliggande pizzeria & handlade mat, jag tog en kebabsallad.

Blev lunch vid vardagsrumsbordet med en massa barn runt omkring som lekte och kände och klämde på varandra. Alice fick smaka lite bröd som jag fick med till salladen & hon tyckte det var jättesmaskens. Sen fick hon ½ gul kiwi & lite majskrokar innan vi åkte hem. Alice somnade på stört i bilen & sov sött hela vägen hem.

Nu lagar vi lite snabbmat (pyttipanna med stekt ägg) & väntar på att mannen ska komma hem!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0