Mysig Dag med min Thaisyster!

Idag åkte Alice 6 jag till min äldsta syster. Hon var ledig idag & hemma med sin yngsta dotter. Vi kom iväg skapligt, Alice somnade när vi hade 5 min kvr men vaknade med ett ryck såfort vi kom fram så hon fick vara vaken en stund till. Hon lekte lite med E eller lånade några av hennes saker, åt lite fruktpuré och majskrokar & så fick hon en mandarinlyfta av E & det var nog första gången hon verkligen ÅT någon frukt som hon fått sådär, hon har ju dissat äppleklyftor, päronklyftor, morot osv.  Sen tog Alice & jag en liten promenad så hon fick somna, jag gick lite fel så den blev en smula längre än jag tänkt mig. Under tiden hade min syster & hennes dotter bakat en fruktkaka med konjak i sm vi brukar ha på julen & jag & E hjälptes åt att hälla smten i formen när jag kom tillbaka.

Min syster hade lagat saffranssoppa med lax & kräftstjärtar & varm baguette till, mycket smaskigt! När Alice vaknat hade F kommit hem & han ÄLSKAR Alice, så han lkte som sjutton med henne, hon var överlycklig och sken som solen självt. & vad hon tar efter större barn de behöver inte göra något en längre stund förrän hon oxå förösker, mycket roligt att se. De satt bredvid varann när vi fikade. min syster hade gjort en kladdkaka med marshmallows i och en marianne grädde till, mycket smaskens!!

Vi gick upp till F´s rum & Alice lärde sig sitthoppa i sängen & föröskte käka upp allt F´s lego innan han tog fram ett större lego som hon verkligen kunde smaka på.

Imorgon blir oxå en dag hemifrån. Vi ska träffa en gammal kompis till mig som har n son som är 1 månad äldre än Alice, var länge sen vi sågs så det ska bli kul att se hur han har växt & utvecklats och hur de två kompar ihop!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0