Onsdag = lilllördag!

Onsdagar känns alltid som en liten helgdag för oss. Mannen är ju alltid ledig onsdagar numer, mycket mysigt! Idag sov hela familjen till 8.30 (efter lite välling vid 6) & sen bar det iväg till Babysimmet. Idag dök Alice utan protester. Hon fick prova en flytväst & jösses så söt hon var när hon flöt omkring, såg ut som hon skulle somna vilken sekund som helst -totalt avslappnad. Mysbebis!

Väl hemma åt hela familjen grötlunch & sen åkte jag till City Gross medan Alice & mannen lekte och sedan tog en promenad. De dagar då Alice vaknar så sent som idag brukar det räcka med en sovlur & idag sov hon mellan 13-15. Då passade jag oxå på att vila lite, läste, småblunda lite. Mannen titta på tv.

När Alice hade vaknat så började mannen packa, han ska på mässa med övernattning tors-fre sen jobbar han lördag & efter det blir det julfest med hans jobb. De ska åka GoCart & äta julbord. Så Alice & jag blir solo ett par dagar nu med undantag för fredag kväll. Imorgon kommer Alice farmor som oxå är "mäss-änka" & tar Alice ett par timmar på eftermiddagen, jag tänkte springa ett varv på stan & fixa lite julklappar & en ny fleeceoverall till Alice då den andra sitter som ett korvskinn.

Själv lagade jag barnmat idag blev det köttpuré (receptet kommer inom kort på www.nheasmatobak.blogg.se).
Alice har hittat en ny favorit, idag har hon ätit ett helt hällabröd, det bara smacka om henen och hon blev helt lycklig varje gång hon fick en ny lite bit. & så övar vi "Var är lampan Alice?" & "Kan Alice klappa händerna?" "Kan Alice spela på läppen". Lampan fixar hon galant, klappa i händerna får man visa handgripligen hur man gör då klappar hon en stund, men spela på läppen det är hon en fena på! *sötnos* kan bara hålla med er som kommenterade fotona -Hon är så himla söt min lilla tjej!

Nu på kvällen har mannen lagt Alice & jag slappade framför Bonde söker Fru med en kanelbulle i handen. Tyckte att Magnus gjorde ett bra val. Blev lite snopen över Peters val. Hanna is still in loved with Elias & Per har en svartsjuk tant på halsen. Har lite svårt för svartsjuka, det kryper i hela kroppen av att se det där...

Dagens meny:
Frukost: 2 knäcke med bregott + te
Lunch: risgrynsgröt med kanel, 2 knäcke med bregott & billinge
Fika: te
Middag: Lasagne
Kvällsfika: te & kanelbulle

Kommentarer
Postat av: svintoflickan

ÅÅ vad jag älskar att se bilder!! såå sööt hon är lilla skruttan !!!

äntligen kan jag titta in här...ler...datorn är fixad.

kraaaaaaaam

2008-12-04 @ 18:22:51
URL: http://svintoflickans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0