PMS-monster -Me?

O yes I am! Anmäler mig faktiskt frivilligt till den titeln! Jag är hemsk just nu. Började i helgen med spänniga fyllda tuttar, plus ett kilo på vågen i måndags bara över en natt & så humöret... Minsta lilla strumpa eller kalsong känns som ett mordvapen, för att inte tala om tandkräms kluttar i handfatet eller kvarglömd disk. Jag förstår innerligt de tjejer som "råkat döda" någon och sen skyllt på PMS -det kunde ha varit jag!

Om jag hade varit mannen hade jag skiljt mig typ 110 gånger -de senaste dagarna. Kanske inte är så konstigt att han ALDRIG friar?

Jag blir flyförbannad för minsta lilla fräser som en blöt katt & rivs som en arg en. Marscherar ur rum med stampande gång likt en 5 åring, smäller i dörrar likt en tonåring och avslutar gärna manövern med att peka finger. Åt mannen. Moget -yes sir!

Så idag kapitulerade jag, köpte en 200 grammare mjölkchoklad non stop och en amigo. Toppade det med en Mc Feast på Mc Donalds. Så nu är jag snäll igen. Har till och med skrattat idag -inte bara åt Alice utan även åt mannen.

Idag inledde vi dagen med babysim. Alice som är lite trotsig vråla som ett ilsket djur (vem kan detta temperament komma ifrån?????) när jag tog ifrån henne badpelikanen hon frenetiskt tugga på för att dyka. Så vi gjorde inte jätte mkt övningar idag. Mannen fick flyta runt med henne på balanskorvar och sen la vi henne i flytvästen det gillar hon & så dök vi en gång och sen var det sång & tack & hej.

Jag har precis smetat i blondering i håret *äntligen* har gått runt som en randig zebra i huvudet senaste månaderna och hoppas nu på bättring. Håret jag tappade efter graviditet och amning är på väg ut i form av små stubbiga fläckar av MÖRKT hår.

Anki: Ja jag tror mer på allergi än tillfälligheter eller magsjuka. Så jag ska undvika att ge henne all sort fisk och sen ringa Barnkliniken efter jul.

Svintoflickan: vad bra att jag kan få någon tt skratta! =). kan meddela att jag bjöd min Mormor på en majskrok igår hon utbrast "Nä men fy -stackars barn de får inget gott nuförtiden" då skrattade JAG!

Kommentarer
Postat av: Ann m Oliver, Lova & Oskar

Det där med PMS.. Jag är exakt likadan! Men tyvärr går min irritation även ut över de större barnen, så jag insåg att jag var tvungen att ta tagi det där. Så jag goooglade runt ett bra tag och kom fram till att johannesört har visat sig fungera på en del. Man börjar med det efter äl och äter det fram till mens. Hann bara ta dem veckan före mens men jag tror faktiskt att det hjälpte för mitt hiskeliga humör. Kanske kan vara värt att testa?? Ja om du inte äter p-piller då förstås..

2008-12-17 @ 14:51:08
Postat av: Anki

Usch, ja jag är precis likadan. Just nu ingår jag i en studie, där jag ska svara på frågor om hur jag är och mår under mensen. Riktigt intressant faktiskt, ja de har ju bara forskat på mans kroppen och vi ser ju inte riktigt likadana ut som sagt. Jag hoppas att de kommer fram till något vettigt när de är klara med den här studien. Usch och fy man får ju ångest efteråt när masn härjar och har sig.

Kram

2008-12-17 @ 18:25:44
URL: http://flyarna.blogg.se/
Postat av: Sommartjejen

Vilken tur att du har PMS nu och inte nästa vecka! =)

puss!

2008-12-17 @ 19:47:50
Postat av: Camilla

Känner verkligen igen mig med PMS-grejen. Man blir som en annan person nästan och det är verkligen så jobbigt att gå runt å va så sur men tur är att det går över iallafall =) Ha en mysig kväll! Kram

2008-12-17 @ 22:27:28
Postat av: Louise i Gbg

Känner igen mig jag med...är inte alls rolig mot man & barn ett par dagar (tyvärr närmare en vecka i månaden oftast..) nära mensen. Man skäms ju över hur man bli ibland alltså...går ner på en 3 årings nivå gör jag ibland & stampar fötterna i golvet & börjar gråta för ingenting & blir rasande på 2 röda sekunder men sedan glad lika snabbt igen...tur att banen är lite vana men hoppas INNERLIGT att de inte tar efter mitt beteende för mkt...

2008-12-18 @ 11:51:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0