Tjejdag

Imorse vaknade vi 8.15, myste lite i sängen innan vi gick upp & åt frukost. Tog en tur till ICA på förmiddagen Alice Godnattvälling var slut & så ville jag ha lite godis till kvällen då jag och Alice är "home alone". Väl hemma igen var Alice jättetrött så vi tog en promenad & hon sov 1 timme.

Alice farmor kom vid 13, då hade vi ätit lunch & var igång med att laga ännu mer barnmat, tycker det är superkul idag blev det fiskpuré & en räksås. Jag snygga till köket & sen åkte jag ned på stan.

Var ute efter något till mig själv för en gångs skull, men vad tusan har hänt? Är det jag som är totalt ute eller har butikerna oxå drabbats av lågkonjunkturen, ALLT var ju bara sååå fult! Tillslut gick jag in i Fransk butik & där var det REA, hittade en klänning i svart med lite drapering i midjan så valken inte syns lika tydligt & den kostade 149:- så den fick följa med hem. Sen handlade jag strumpor med antihalk till Alice & så några julklappar!

Väl hemma igen sov Alice på altanen & sen när hon vknat åkte Alice farmor igen. Vi satte upp Alice julstjärna och det blev urgulligt, ska ta kort på hennes rum en dag snart I promise! Sen har vi ätit middag, Alice har badat själv i badkaret (annars brukar mannen bada med henne) Hon ställde ju sig mot alla möjliga kanter och vrår däri & så tror hon att hon är betydligt stadigare än hon är så hon släpper ena handen & ska gärna stå på tå oxå. Men hon trilla bara baklänges en gång & då hamna hon med huvudet på sin badbok så det gick bra -hon såg mest snopen ur.

Alice somna utan protester vid 20.00, jag har tittat på Bröllopsform och ätit smågodis. Nu tänktejag lägga mig & läsa en stund!

Dagens meny:
Frukost: 2 knäcke med bregott & hushållsost, varm choklad
Lunch: Lasagne
Fika: 1 glas Cola Zero
Middag: köttfärsspett med ris & tzatsiki
Kvällsfika: godis



Mitt kök som fått adventsstjärnor & julstjärnor i fönstren



vardagsrummet, matdelen.



Tv delen i vardagsrummet



En liten busunge har hittat trappen i vårt hus



Kunde inte motstå denna body på City Gross med myror på tyckte den var så söt!



Mammas egen smörgåskladdiga lilla Myra!


Kommentarer
Postat av: Sommartjejen

Gullunge!

Jag tror jag äter upp henne istället för kvällsfikat! =)

Vad juligt o fint du har det där hemma. Jag ska också ta fram mina hjärtgardiner snart, ska ha dem i vardagsrummet i år tänkte jag!

kramis

2008-12-04 @ 21:55:55
Postat av: alva

fiiint ni har det!

gillade hon fisken?

ja, ibland är det bara lögn i h*lsike att hitta nått. Tycker ja oftast hittar det bästa och finsate just när jag inte är ute efter något.

natti natti



förresten, har tänkt fråga men glömt bort det varje gång. Hur var boken Känn pulsen slå. Såg dokumentären på tv och har läst hennes blogg lite osv. Var boken bra? Ganska brutal/hemsk kan jag tro... Vågar nog inte läsa den själv med risk för att kanske inte må så bra efteråt. Men jag kan ju fråga dej vad du tyckte för jag är ju lite nyfiken trotts allt på henne.

2008-12-04 @ 22:56:07
URL: http://alvajohanna.blogg.se/
Postat av: Nhea

Jag kommer inte få någon gullunge kvar om alla ska ta sig en smakbit av henne ;-)



Alva:

Fisken var sådär men hon var inte vidare hungrig igår så jag tänkte prova den mer mosad idag till lunchen och se om det var konsistensen eller smaken hon inte gillade..



Jag såg Berny på Nyhetsmorgon, har inte läst hennes "Vingklippt ängel" men hittade "Känn Pulsen slå" på Bibblans Nyhetshylla. Hon beskriver drogernas helvete som inte är annat än ett riktigt helvete men hon har ändå många kloka ord och tankar som väger upp den tunga biten. Det jag blir riktigt förbannad på är den så kallad psykiatrin, att det var illa det visste jag men SÅÅÅ illa det hade jag aldrig kunnat tänka mig. De bollar med de sjuka hur som helst & de hittar diverse kryphål där de hamnar mellan stolarna & det är i princip omöjligt att bli frisk inom psykiatrin idag. Därmed ännu mer skrämmande att alla våldsmän/kvinnor som döms till vård istället för fängelse, vaddå vård? Det FINNS INGEN vård idag!

Berny är en otroligt stark tjej och alla som tycker att livet är lite tufft ibland borde läsa hennes bok - då vet man vad det är att ha ett tufft liv...



Klappa magen!



Kram från mig & Alice

2008-12-05 @ 09:58:52
URL: http://nheas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0