Alla Hjärtans Dag

Stor Alla hjärtans Dag Kram till er Alla!

image274

Kom fram till mamma igår kl.10, då satt hon i telefon med min syster. Usch vi har så olika dagar, när den ena mår ok, då håller den andra på att gråta hjärtat ur sig, men det kanske är bra att vi kan stötta varandra olika dagar. Mamma hade till & med sminkat sig & kände att "det här kommer bli en bra dag" & det blev det om än med några små snyftstunder då ensamhetskänsla & sorg kommer ifatt. Pappa kom oxå hem & vi åkte alla tre till sjukhuset & röntgen. De är så söta de som tar emot mamma, hon verkligen känner att de förberett sig -kan inte vara lätt för dem heller, det är inte varje dag en så pass ung person som mamma kommer till dem med en diagnos som ALS. De hade till och med provsmakat kontrastvätskan efter att ha smaksatt den. Röntgen gick bra.
Vi åkte alla tre till affären & jag passade oxå på att handla lite mat så jag slapp stanna på vägen hem & göra det. Hittade en sån himla smidig vagn en röd halv vagn lixom så till & med jag orkade köra den utan att få sammandragningar. Men vi delade på chaufförtiden, vips när jag varit & hämtat någon vara så var min vagn försvunnen & så kunde jag hitta mamam med den en bit bort *sötnos*. Vi åkte hem & åt lunch, vilade lite & mamam skrev Alla Hjärtans Dag kort. Det är en kluven dag, man skulle vilja riva ut hela sitt hjärta, men samtidigt känns det som att vi är ganska bra på att visa omtanke & kärlek fler dagar på året än just bara idag. Jag bestämde mig för att göra som vanligt i år.

Vi åkte några mil bort för att hämta deras slalomutrustning de hyrt - de ska på skidsemester en vecka med start söndag & passade på att besöka den stadens outlet, men som vanligt så hittade vi ingenting. jag köper endast enstaka märkesplagg i vanliga fall & lägger hellre pengar på en schysst väska än ett linne för 1200:-, så det kändes så fel att gå runt & nypa i dýra kläder som var vansinning nedsatta men ändå hutlöst dyra...

Började sedan min färd hemåt, så jag han hem innan det mörknade. Gick bra att lämna mamma, hon kommer hit i morgon, det blir tyngre att säga hej då då, när jag vet att de ska vara borta en hel vecka.

Lagade lite mat & så kom mannen hem med lastbil + chaufför & de konkade in grejjer som nu ockuperar min hall. Efter maten gick jag & vilade, mannen drog fram dammsugaren så nu känns luften fräsch & golvena fina här inne igen. Tittade på Roomservice - usch vad fult det blev & sen Grey´s Anatomy.

Sitter nu med slingorfärg i håret i ett förösk att fräscha till mig lite & har precis pratat med mormor, hon var orolig att jag skulle "gråta så mycket så bebisen kom ut" & det verkade som att mammas sjukdom även sjunkit in lite hos henne.

Ikväll ska mannen & jag gå på en av stadens finare restaurangen & äta tre rätters -MUMS!

Dagens meny:

Frukost: 2 knäckisar med minilätta & prästost, 1 glas juice (med lactulos) & 1 kopp rött te (som inte är vätskedrivande) Lunch: räksallad + knäckisar Fika: apelsin & några gelehjärtan + rött te Middag + Kvällsfika: tre rätters!


Gravidstatus:

V. 34


När bebisen lagt sig tillrätta känns det mycket behagligare att vara gravid. I måndags kunde jag till & med följa med i min systers gångtakt på stan utan sammandragningar & idag kunde jag duscha utan att få sammandragningar. Då livet känns kaosaktigt i övrigt är det skönt att kunna luta sig tillbaka & känna att graviditeten iallafall fortskrider som den ska & inte ger mig smärta eller oro.

LÖSENORDSSKYDDAD

Jag planerar att lösenordsskydda min blogg

innan bebisen kommer för att kunna sätta in

fler bilder på både bebis & min familj, samt

mer använda mig av namn.

För att få lösen till bloggen ber jag er maila

mig på:

[email protected]

Samt besvara dessa frågor:

1) vem ni är, ungefärlig ålder,

singel/sambo/gift/barn

2)Hur ni hittade min blogg
OBS! Deadline 6/3
Jag kommer börja skicka ut lösenorden i slutet av feb & än så länge är det bara supersöta mail som dimpt ned i inkorgen & alla är berättigade ett lösenord!


Kommentarer
Postat av: Viktoria

Stor kram till Dig på Alla Hjärtans Dag!!

2008-02-14 @ 11:00:10
Postat av: Ida

Vilken härlig dag det blev ändå!Eller hur? Är det extra härligt att göra vardagssysslor tillsammans nu?Nu känns det väl extra mysigt att gå och handla tillsammans? Det är dessa dagar man får vårda i sitt hjärta. Ta hand om dig! Och bebisen såklart. Själv ska jag skicka ett kram-sms till min pappa på denna Alla Hjärtans dag!

Postat av: Tina

Ta hand om dig & din familj!
Vilken otroligt fin mage du har.
Kramar!

2008-02-14 @ 12:53:20
Postat av: Malinsson

Kram på alla hjärtansdag!

2008-02-14 @ 17:27:02
URL: http://malinssonen.blogg.se
Postat av: Camilla

Många kramar till dig på Alla Hjärtans dag! Hoppas ni får en mysig kväll!

2008-02-14 @ 19:26:15
URL: http://minusfem.blogspot.com
Postat av: Emelie

En stor kram på alla hjärtansdag till dig!

2008-02-14 @ 21:29:55
Postat av: svintoflickan

hej du vackra...
magen är så fin.
men hur kan barnmorskan veta hur mycke bebisen väger...
min barnmorska har aldrig sagt något om de..bara att jag följer kurvan precis...hmmm..
så jag får väl hålla mej till början av april tills att veta.

vad skönt att din mamma har dej som kan följa med o stötta...
tänk vad man behöver sin lilla mamma..
och vad dom behöver sitt lilla barn...

ta hand om dej och hoppas du haft en bra dag o får en skön fredag.

kramis

2008-02-14 @ 22:10:33
URL: http://svintoflickans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0