En dag med mamma

Ska snart åka iväg till mamma. Hon ska röntga svaljet med kontrast. Det är plötsligt så många undersökningar, så många möten med nya människor & hon ska inte behöva gå igenom allt detta ensam. De ska snart på skidsemester & hon ville att jag skulle följa med & hämta deras utrustning & sen gå på den Outlet som finns i närheten. Så det ska vi göra idag.

Tog det väldigt lugnt igår, förmiddagen bestod av vila & toabesök. Har inte tagit alvedon på så länge att jag glömt bort hur risig i magen jag brukar bli av den. Trodde ett tag att jag skulle behöva spy, men det gick som tur över...

Fick inte igång skrivaren på dagen, men på kvällen rasslade mannen igång den. han blev lite snål när han beställde den för vi använder inte skrivare speciellt ofta, så det var ju ingen superskrivare direkt, den låter som en gammal rostig volvo när den tuggar igång, men den får oss ju iallafall att skratta - hur många skrivare får det?
Korten blev klara lagom till Bygglov & sen blev det House.

Mannen hängde tvätten & jag skulle dra ner persiennerna när jag fastnade med lilltån i sänggaveln & dunsade in med magen i garderoben samtidigt som jag svor för det gjorde så förbannat ont i tån. magen klarade sig finfint - det kändes som jag hade en studboll där fram, men mannen kom farandes & trodde jag höll på att föda.

Ringde Babyproffsen för att efterlysa vår vagn de skulle beställa direkt, tror ni de gjort det? Nu får vi vänta tre veckor till på den så det är bara att knipa, någon jäkla lånevagn vägrar jag ha! & så bokade jag bord till i morgon kväll.

Nu är det bäst att sätta fart & åka!

LÖSENORDSSKYDDAD

Jag planerar att lösenordsskydda min blogg

innan bebisen kommer för att kunna sätta in

fler bilder på både bebis & min familj, samt

mer använda mig av namn.

För att få lösen till bloggen ber jag er maila

mig på:

[email protected]

Samt besvara dessa frågor:

1) vem ni är, ungefärlig ålder,

singel/sambo/gift/barn

2)Hur ni hittade min blogg
OBS! Deadline 6/3
Jag kommer börja skicka ut lösenorden i slutet av feb & än så länge är det bara supersöta mail som dimpt ned i inkorgen & alla är berättigade ett lösenord!


Kommentarer
Postat av: alva

Hej Nhea,
kommer du ihåg att jag skrev till dig för ett tag sedan om att nu när du går in i v33 så kan det hända grejer?
Skrattade lite för mej själv mitt i allt elände, du skrev att du trode att du skulle behöva spy där ett tag. Kanske det är p.g.a Alvedonen som du skrev oxå, men det jag syftade på innan när jag inte talade om vad det var för nåt som händer v33 så syftade jag på illamåeende. Jag själv och många andra känner sig "konstiga" när man gått in i den veckan och just illamåeende är något som uppstår då igen. Med sista killen blev jag jätte dålig. Hoppas verkligen att du slipper det kära du.
Fin klänning och söt Victor på bilderna!
Alva

2008-02-13 @ 09:05:22
Postat av: Malinsson

Gud va dåligt md barnvagnen. Hoppas att ni får någon slags kompensation!
Kram

2008-02-13 @ 12:48:27
URL: http://malinssonen.blogg.se
Postat av: Pernilla

ville bara sända varma kramar till dig

2008-02-13 @ 22:03:47
Postat av: Maria

Kram på Alla hjärtans dag!

2008-02-14 @ 09:00:54
Postat av: Nhea

Alva: ok illamående, du skrämde mig rejält kan jag säga, tror inte riktigt det framgått här i bloggen hur jag egentligen mått i min graviditet så OM du har några mer saker som "suprice" please skriv dem på en gång så jag slipper bli rädd & orolig!
Spykänslan i måndags har inte dykt upp mer, är helt säker på att det var "orolig mage pga av alvedon". Hoppas få ett bra slut på en kämpig graviditet, känns som det är det minsta man kan begära i detta läget! Kram på dig!

2008-02-14 @ 11:10:06
URL: http://nheas.blogg.se
Postat av: alva

Nä men Nhea,
Nu känner jag mej som ett ruttet ägg!!! Det var ju inte alls så jag ville det skulle vara som. Jag ville bara att du skulle få egen upplevelse och inte få allt berättat i förväg. Hmmm, *tänker* ne, var nog bara det med ilamåeendet som jag vet kan komma. Förlåt så jättemycket, var INTE meningen att skrämma dej.
Kramar om*

2008-02-14 @ 12:32:56
URL: http://alvajohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0