Ett liv...

Igår kröp mannen & jag tätt tätt ihop i sängen, efter en stund vaknade det liv vi skapat tillsammans. Jag flyttade mannens hand så han skulle känna. Först kom små trevande söta puffar, de blev bara starkare & starkare & så måste mannen ha kittlat bebisen rätt under foten för den spratt till & tjonga i väg en ordentlig spark. Mannen lät "Ojojoj" medan han skratta & jag lät "Ooiiii" medan jag skratta för den tar i rejält. Det är inga söta "duttar" längre när den kommer igång =) " Gör det ont? " frågade han, men nej det är mer en obeskrivbar känsla blnadad med en massa lycka & kärlek...

Sitter & väntar på systeryster... Bäst jag fixar till lite frukost åt oss!

Kommentarer
Postat av: Fia

Hej... min första kommentar här hos dig, man vet ju inte vad man ska "säga" när något som har drabbat er händer. Jag läser iaf din och din systers blogg med tårar i ögonen. Jag lider med er.
När jag var gravid med Tuva, barn nr2, så fick min mamma bröstcancer, allvarlig, snabbt fick hon tid att operera bort båda sina bröst. Där går man med magen i vädret, själva livet inom sig medans ens mamma sitter och inte vet om hon ska överleva eller inte. Nu gjorde hon det, hon har varit frisk i 5 år nu, man vet ju fortfarande inte om allt kommer att gå vägen, men än sålänge så går det vägen.
Men för mig, att ta mig igenom denna tiden av sorg och smärta så var det min mage och min dotter som redan var i livet förstås som gjorde mig stark, jag var den alla kom och pratade med och på något sätt så kändes det bra att ha den styrkan, livet, självaste livet inuti sig.

Så njut nu utav det du har inuti, det vet jag att du gör, den styrkan som det ger är få förunnat.

Ha det gott nu och så skickar jag ett ton med styrkekramar.....kram Fia

2008-02-11 @ 15:37:04
URL: http://frufia.babyblogg.se
Postat av: Ida

Vilken underbar känsla! Det är det jag längtar efter den dagen jag är gravid. Känslan av att känna sitt barn i magen. Måste vara så mysigt! Kram

Postat av: Ida

Man kanske ska stava rätt för bloggadressen!

Postat av: Maria

Finner inga ord men skickar kramar till er i alla fall!

2008-02-11 @ 17:01:15
Postat av: Nhea

Fia: Tack för din kommentar! Jag förstår hur du menar, men jag vet inte om jag kan säga att jag håller med om att det är "rätt väg att gå"... Varför ska vi alltid vara starka? Är det för att visa oss duktiga för andra eller för att bevisa något för oss själva? Kan tänka mig att det kan vara annorlunda så länge det finns hopp. Men jag tror mer att det gör skada än nytta, NÅGON GÅNG måste vi sörja, även om personen i fråga klarar sig är det en enormt tuff sak att gå igenom.
Nu finns det inget hopp, ingen anledning att vara stark - vi är alla tillåtna att bryta ihop till små barn & bara vara ledsna & DET kallar jag styrka!
KRAM

2008-02-12 @ 11:14:36
URL: http://nheas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0