Inlägg från en Flodhäst...

Uppdaterat lite längre ner...

Tack för era kloka ord angående min "babyshoppinglista" ska hålla utkik efter "bakplåtspappret" hihi. Purelane -är det någon som vet om det finns på babyproffsen? Bröstmjölkspump tänkte jag inte köpa innan, blir det kris finns ju alltid mannen som får åka ut på akutshopping. Men en amningsbh tänker jag införskaffa, mina vänner har tagit till ca 2 storlekar så får man plats med amningskupor & värmeilägg & skit oxå så det tänker jag oxå göra, en felköpt bh gör ingen fattig!



Igår måste bebisen haft en riktig tillväxt dag typ 1 kilo på en dag. Orkade knappt inte göra någonting & magen bara steg över revbenen vartefter dagen gick. Så jag blev en riktig slömaja som mest låg i sängen -orka knappt sitta framför datorn heller, så nu har jag kommit in i min bok & snart läst ut den oxå...

Let´s dance -trodde faktiskt att Mi skulle åka ut, men jag har lite små svårt för Lanefeldt så det gjorde inget att hon rök även om hon är super atlet & duktig på att dansa. Mina favoriter är såklart Matte & Carin -tycker de är så vackra ihop!!!

Sov uruselt, var det för många chips i magen? Eller bara en tillfällighet?!

Uppdatering:

Syster behövde jobba & hennes man & barn hade stuckit till badhuset. Så jag pysslade lite här hemma & sen åkte jag ned på stan. Skulle köpa en telefon, de nya telefonerna funkar även som IP telefoner om man knäpper loss själva väggkontakten. Men detta har inte framgått till försäljarna. Möttes först av ett stolpskott på expert en gubbe i 55-60 års åldern som lixom "skrikpratar" & han skrattade åt mig & sa (läs skrek) "det enda jag sett hemma hos kompisar är sånna här hörlurar man har till datorn" & när jag återigen förklarade att vi inte skulle ha telefonen i datorn utan som vanlig telefon, i väggen & att de nya telefonerna skulle kunna funka till det oxå "det har jag aldrig hört talas om" bullrade han skrikande fram. Kände mig som ett pucko trots att det var han som var ett. Gick till Clas Ohlsson där jag blev expedierad av en ung tjej, inget ont om dem men hon kunde ingenting, allt de kan är att slå fram varor i katalogen & sedan knappa på datorn var de står i hyllorna. Så jag chansade & köpte en vanlig telefon till "släng om det inte funkar pris" . Fortsatte in på Kappahl & skulle se om jag hittade någon amningsbh, men ingen var vadderar & hälften av dem hade byglar hallå! det vet väl varenda människa som varit nära enn mjölkstint bröst att byglar är big no no! Rotade lite i REA rundlarna, men all REA som var snyggt hade stl. L eller XL. Även om jag känner mig som en flodhäst så fungerar stl 38 eller M fint, stl L skulle jag verkligen se enorm ut plus att mannen skulle kunna tälta under klänningen så no thanks!
Gick istället in på en godisbutik & köpte en påse fin choklad & en påse vanligt godis & slutsumman blev nätta 88:- puh! GIck in på Telia som jag inte visste fanns i  närheten & ÄNTLIGEN en kunnig människa som sa att de nya telefonerna går att knäppa loss från väggkontakten & passar OFTAST i IP-jacket i väggen. Så jag åkte hem med min telefon & en bebis som tryckt upp rumpan? huvudet? under mitt hö revben så det sved i skinnet. Väl hemma så funka ju just inte DEN telefonen i IP-jacket & mannen muttrade över det + att telefonen var ful. Jag skar ihop tonfisksalladen, men sen svämmade tårarna över. Jag kände mig så misslyckad, inte nog med att man inte kan få ha en normal graviditet som man klarar enkla saker som att gå på stan eller åka till ICA utan att få ont eller sköta ett hem utan att få sammandragningar, nu kunde jag inte ens köpa en fungerande telefon. Så jag bröt ihop & snyftade mig igenom lunchen & därefter en stund i sängen då mannen låg & tröstade mig. Bebisen vaknade av hulkandet & knuffade på sin pappa ordentligt! Nu har jag vilat ca 1 timme & mannen står på övervåningen & målar -snart ska vi ta helgens shoppingtur på ICA!

Fick precis MMS från mamma där hon tagit bild på babytäcket hon sytt! Helt underbart! Ska nu prata vett med bebisen om att den fortfarande har det kön mellan benen som den hade på rutin UL:

Dagens meny:

Frukost: 2 rostade mackor med minilätta & ost, 1/4 dels äpple & varm choklad Lunch: tonfisksallad med bröd Fika: kladdkaka vid främmande annars frukt Middag: Biff Rydberg Kvällsfika: choklad

Dagens musik: mannen som snickrar på övervåningen

Dagens outfit: svart långärmad tröja, svart klänning & svarta leggings (idag fick mannen ta mig strumporna för jag kom bara inte ner)

Dagens happening: Min syster + 1 barn kanske kommer på besök, har inte fått det bekräftat än, Tar jag en tur ner på stan & inhandlar IP-telefon & kanske något mer roligt...

Kommentarer
Postat av: svintoflickan

de verkar som du jämt klär dig så snyggt.
impad.hur orkar du?

nu ska jag se om jag kan göra nåt vettigt..mannen jobbar.blää.

kram

2008-02-02 @ 11:51:08
URL: http://svintoflickans.blogg.se
Postat av: sommartjejen

Purelan var den salvan jag o mina bröstvårtor var bästa kompis med. Finns på babyproffsen också.
En gul tub.

De där bakplåtspapprena ni pratar om får man rabatt på av Libero när du går med i libero klubben på internet! Gör det så sparar du en peng. =)
Vi hade handdukar i början, men nu får lillfisen ligga på bara skötbordet istället och det tycker han är skönt det med som tur är! Speciellt eftersom han bestämt sig för att bajsa i blöjan är äckligt och det vill han alltid göra på skötbordet. Oftast hinner jag ju lägga under en blöja eller tvättlapp, men ibland sker olyckan innan mamsingen hinner blinka! *fniss*
Hälsa storasysteryster!

2008-02-02 @ 13:14:03
URL: http://www.sommartjejen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0