Lill lördag!

Igår bylsa jag på mig mannens jacka -dvs folk trodde nog bara jag var lite för fet inte höggravid & klev ut i solskenet. Tog med mig cykeln som stöd & trampade faktiskt på det flackaste ställena - vilken känsla. Jag kände mig knappt inte gravid när jag cyklade!! Handlingen gick bra & jag hittade färska cocosbollar till fikat - MUMS! Men tidningsutbudet var ingen höjdare så jag kom hem med en Hänt Extra haha. Vår lilla "kvartersbutik" är väldigt duktiga på att ta in ekologiskt & närodlad mat & när det inte är alltför hutlösa priser ( jag skojar inte när jag säger att de kan ta mer än dubbelt så mkt för vissa grönsaker) brukar jag passa på, likaså med sylt & marmelad för de är underbara. Igår hittade jag ekologiska apelsiner för endast 5:- mer per kilo än vanliga apelsiner & jösses vad goda de var!! 
Hemvägen är det mer uppför så det blev mer promenad men det gick bra det med & jag var strålande glad & nöjd med mig själv när jag kom hem - även om jag verkligen märker att kondition, det är en färskvara!



När jag kom hem ringde mamma, hon lät glad & pigg & pratade bättre än i fredags -vilket jag sa till henne. Frisk luft & vila verkar göra dem gott! Hon meddelade att pappa stod & koka pasta & rörde ihop pulversås medan han drack en Jägermeister, haha!

På eftermiddagen släpade jag mig ut på altanen & ställde upp en stol åt mig & en till mina fötter - riktigt skönt, men lite snålblåst runt rumpan så när jag var på gränsen att somna därute tog jag mitt förnuft till fånga & gick in igen.



Ett tips till er som vill äta mer grönsaker eller vill "lura i grönsaker" i era barn. Jag blandade ner en ½ små hackad paprika i korvstroganoffen igår - smakar utmärkt & märks knappt - den lixom smälter!

När mannen kom hem klagade han på magont i samband med när han åt, jag fastställde snabbt början till magsår & gav honom novalucol & det hjälpte för kvällen iallafall. Så senare misstänkte han nötterna han proppat i sig kvällen innan... Sen skickade han iväg beställning av trådbackar som vi ska ha under skötbordet & så har han fått pippi på att leta bil till mig. Hallå vi sa till hösten, men det är klart jag skulle bli glad om vi köpte en tidigare. Igår hade han blivit erbjuden en bil för bra pris om vi köpte den på stört, men vi diskuterade saken & kom fram till att rikta in oss på en volvo v40 eller v 50. Det är ju inte meningen att ha köpt en splittny bil som är billig att pendla med som jag istället ska ha fram & tillbaka till ica medan han pendlar runt i en äldre minibil som både är osäker & inte speciellt ekonomisk.

Igår kväll hade jag verkligen ingen röst alls - så skojar ni att mannen försökte ha långa samtal med mig bara för att få brista ut i asgarv åt min hesa stämma.. *sur*

Idag är det mulet & grått, grått, grått! Har inga större planer för dagen. Jag har tänkt baka bullar en längre tid, så det kanske är ett alternativ... Sitter just nu & funderar på om man verkligen inte får äta en cocosboll till frukost när man är gravid - men nej det får man faktiskt inte!

Dagens meny:

Frukost: 2 knäckisar med minilätta & portsalut, fruktjuice & rött te Lunch: korv stroganoff med ris Fika: apelsin & cocosboll + te Middag: köttfärslimpa med kokt potatis & brunsås & lingon Kvällsfika: äpple & te

Dagens outfit: Svarta mammabyxor, svart linne & ceriserosa långärmad top (faktiskt inte mammavariant utan en av mina vanliga tröjor -helt otroligt! Då kan man undra - hur stor var den här tröjan från början? eller hur liten bebismage har jag?)

LÖSENORDSSKYDDAD

Jag planerar att lösenordsskydda min blogg

innan bebisen kommer för att kunna sätta in

fler bilder på både bebis & min familj, samt

mer använda mig av namn.

För att få lösen till bloggen ber jag er maila

mig på:

[email protected]

Samt besvara dessa frågor:

1) vem ni är, ungefärlig ålder,

singel/sambo/gift/barn

2)Hur ni hittade min blogg
OBS! Deadline 6/3
Jag kommer börja skicka ut lösenorden i slutet av feb & än så länge är det bara supersöta mail som dimpt ned i inkorgen & alla är berättigade ett lösenord


Kommentarer
Postat av: sommartjejen

Vaa!!??? Får man inte!!??
det gjorde jag aaaalltid!!! =)

2008-02-20 @ 19:38:44
URL: http://www.sommartjejen.blogg.se
Postat av: Jasmin

Vad är det med män och bilar? När jag var gravid lade min man ned nästan lika mycket tid på att undersöka bilmarkanden som att fixa alla andra bebisprylar tillsammans. Och då var bil ändå inte högst på vår måste-lista.

2008-02-20 @ 22:37:34
URL: http://jasminsliv.blogspot.com
Postat av: Nhea

Somris: ja & så såg du ju ut som en cocosboll tillslut oxå, nej jag skoja! =)Kram

Jasmin: Ja det kan man undra - hösten gick åt till att leta ny familjebil då vår gamla var för liten, egentligen behövde vi inte den nya bilen förrän typ nu, men i november stod den där splittny svart & glänsande! & samma visa nu, vi behöver inte en andra bil förrän i höst, men jag blir inte förvånad om den kommer stå där om ett par vecjor iallafall... =) På vår BM-mottagningen finns det en hög med grav-tidningar & en hög med biltidningar - de har hajjat läget =)
Kram på dig!

2008-02-21 @ 08:50:24
URL: http://nheas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0