Fotografen har landat!

Uppdaterad 10.50

Inte kunde jag sova när mannen åkt när jag visste att ett fungerande bredband satt fast i datorn bredvid min säng, så jag har rumstrerat runt sen 6.30, men jag ska nog sova en stund igen snart, annars blir kvällen olidlig!

Har fotograferat lite:



Magen v. 31



Brännmärkt bebis?



Påslakanset till vagnen 249:- på BRIO



Påslakanset till spjälsängen 429:- på BRIO



Spjälsängen Moon lux från BRIO

10.50


Efter en sovstund på 1,5 h är jag nu uppe igen. Störtnöjd över att magen redan skött sig, blir lite nervös när jag ska bort, lixom lactulosen gör ju att man måste gå NU & hur kul är det ute på landsvägen eller på ett fik?! Duktig mage! Tänkte börja med min dagens meny igen & så har jag lagt till dagens musik, dagens outfit & dagens happening!



Matgruppen med nya lampan Cervera 695:- (Ja jag har precis bytt vatten i tulpanerna så de står nog spikrakt igen om sisådär 1 timme)

Dagens meny:

Frukost: tunnbröd med minilätta & ost, 1 apelsin + 0,5 l vatten Lunch: pannbiff m potatis, brunsås, lök & rödkål Fika: en stor fet chokladboll ska jag ha + te Middag: födelsedagsmiddag hos mannens bror, blir nog hämtmat om inte svärmor svängt ihop något... Kvällsfika: tårta kanske?

Dagens musik: Christian Walz

Dagens outfit: klänning med svart botten & rosa/oranget blommönster från h&m, svart linne, strumpbyxor & svarta stövlar (om jag kommer i dem)

Dagens happening: åka till hemstaden & fika med en tjejkompis + tillhörande bebis, handla present åt mannens bror, gå på födelsedax kalas


Kommentarer
Postat av: Camilla

Va roligt att se bilder, din bebismage är jättefin! Och jättefina saker ni köpt med! Ha en bra dag. Kram

2008-01-30 @ 08:56:01
URL: http://minusfem.blogspot.com
Postat av: sommartjejen

Vad söt mage du har! Den kändes rundare den här gången, inte lika högt upp som sist. Kanske ligger den annorlunda nu ändå?
Busbebisen!!
Stackars dig med brännmärket, tror nog du fick ondare än lilla bebis - det kan du gott hälsa mannen din!!! =)
Nu ska jag o Viktor åka och köpa tårtingredienser.

2008-01-30 @ 09:51:16
URL: http://www.sommartjejen.blogg.se
Postat av: svintoflickan

ååå vad kul att bredbandet äntligen funkar!!
vilken rund o söt mage du har:-)
tack för alla svaren med..kramis

2008-01-30 @ 11:18:37
URL: http://svintoflickans.blogg.se
Postat av: Nhea

Camilla: tack & tack detsamma! Kram

Sommartjejen: Tror som du att bebis har fattat att tvären inte riktig är så skönt längre, men den är ändå där & nosar mest kvällstid. Får se vad BM säger nästa fredag!

Svintoflickan: Tack! Kram

2008-01-30 @ 11:59:19
URL: http://nheas.blogg.se
Postat av: Louise m Ebba 0205 & Eric 0508

Kul att du är tillbaks.
Så mkt fina grejer du köpt, du har bra smak!

Jag fick "lustigt" nog också ett brännmärke på magen när jag var gravid med första barnet, kommer inte exakt ihåg hur jag fick det men tror jag brände mig på en stekpanna när jag tog den av spisen. Det såg precis ut som ditt brännmärke i storlek & form ;-)

Jättefin mage f.ö

Kram

2008-01-30 @ 15:38:30
Postat av: Zeb

Åhhh, bredband, nu kan man ju läsa varje dag igen då :-) Kul att lactulosen funkar! Guds gåva till den gravida delen av mänskligheten *s*

Tänkte på blodet, kan det inte vara så att du har känsliga slemhinnor och att det kommer därifrån "bara"? Så blev det för mig ibland, särskilt om jag varit lite hård i magen (ursäkta detaljen....)

Kram!

2008-01-30 @ 18:16:52
Postat av: Nhea

Louise: & brännmärket krympte då bebisen kom ut hoppas jag ? =)Kram

Zeb: ha,ha ja precis! Angående blodet har jag tänkt som du men jag tycker aldrig jag varit hård i magen precis innan eller gjort några andra "övningar" som kunnat skada dem, men nu senast när jag fick blödning så var det exakt 4 veckor sedan sist, kan jag kanske vara en sån som småskvätter varje månad då jag skulle haft min mens? Tror aldrig jag kommer få svar på blodfrågan...
Kram

2008-01-31 @ 09:19:00
URL: http://nheas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0