GOTT NYTT ÅR!!

Har nu äntligen brytit mig in i mina föräldrars tröga dator för att önska er Ett Riktigt Gott Nytt År!

Nyårsafton firades i min hemstad hos goda vänner, vi var 4 par & 2 barn, firandet började redan vid 17 med champagne (cider). Värdparet har två supergulliga ungar på 1 & 3 år. Den yngsta som tidigare varit charmtroll nummer ett har förvandlats till en mammig/pappig liten klängapa, haha, men han är ursöt & vi fick oss lite gos allihop ändå. Storebror som varit superblyg hade i sin tur förvandlats till en pratglad kontaktsökande leksaksdemonstratör, fattade till & med vad han sa, iallafall ibland =) & när han skulle lägga sig utdelade han kramar & blöta kindpussar till oss ALLA -härliga barn!

Förrätten var en stor njutning: hummerpannakotta med blandsallad -MUMS!
Huvudrätten var minst lika god: helstekt oxfilé med svamp&potatistorn, scharlottenlöks-vin-sås & harticoverts
Efterrätten var pricken över i:t: hallonsorbet med champagne (jag fick utan spriten)

Därefter togs det fram spel, spelade ett parspel där man ska svara på frågor om sin relation gällande, framtid, ekonomi, sex & kärlek osv. Först lät det både krångligt & tråkigt, men vi har nog aldrig skrattat så himla mycket av något spel någonsin & vi kom 2:a =)

Helt plötsligt var klockan 23.50 & det var dags att ta sig ut med champagne/cider glaset i handen, vi hade inget eget fyrverkeri men grannarna hade så det räckte & blev över åt oss alla. Efter klockan 12 kyssen knuffar mannen på mig & säger: "Kolla på de där?". Då har värden gått ner på knä & plockat fram ett etui med ringar & friar till värdinnan. Så där stod vi andra 3 paren med tårar i ögonen & njöt av synen! Värdinnan tilldelades en näsduk av värden innan hon hulkande kunde svara JA!!!

Väl inne i värmen igen slängde jag mig i soffan & prata lite skit med en av tjejerna som jag lixom inte riktigt klickat med, men äntligen hittade vi en punkt vi tyckte lika, gällande tro, barndop, giftemål. Lite roligt! Mannen slog sig ned bredvid & vi njöt av bebisen som vaknat i magen av alla nyårsfyrverkerier (kan säga att den gillar fyrverkerier bättre än E-type). =)

Snart nog åkte 2 av paren hem, men värdparet ville ha oss kvar "iallafall en liten stund, det rä så kul med några på samma nivå som oss", så där satt vi & prata graviditet, gissa kön, bebis, barn & framtiden ända till klockan 02.30, då jag började känna av tröttheten & ville lägga mig innan tröttheten skulle utbryta i sammandragningar! Vi åkte till mina föräldrars hus, de är på fest i en annan stad så vi har haft dubbelsängen för oss själva! Skönt!


Ett Gott Slut känns som början på ett Nytt fantastiskt händelserikt År!


STOR KRAM TILL ER ALLA!


Kommentarer
Postat av: alva

Tjoho!
Äntligen, nu är jag nöjd!
Låter som en fin nyårsafton.
Herre gud, frieriet, jag hade bölat som en galning. Så romantiskt.
*suckar drömmande*

2008-01-01 @ 14:42:18
URL: http://alvajohanna.blogg.se
Postat av: sommartjejen

Guuuud vad jag saknar din blogg och dina långa mail, ser verkligen fram emot att ert internet ska anlända!
Låter som en underbar nyårsafton o avslutningen var ju inte nådig. Då blir det både bebis o bröllop för er 2008 då! =) (bröllop att gå på alltså)
Stor Nyårskram från mig o Viktor bustroll!!

2008-01-01 @ 16:57:41
URL: http://www.sommartjejen.blogg.se
Postat av: maja

God fortsättning på det nya året med allt ni kommer få vara med om och uppleva härligt nyår ni fick vi var hemma 02.20så det blev en sen natt för oss oxå men är det trevligt så är det svårt att ge sig av.kram

2008-01-01 @ 17:29:22
Postat av: Zeb

Gott nytt år!

Kram!

2008-01-01 @ 18:01:37
Postat av: Camilla

Låter som en härlig nyårsafton, GOTT NYTT ÅR =)Saknar dina inlägg, hoppas ni får erat internet snart! Ta hand om dig! Kramar

2008-01-01 @ 18:43:23
URL: http://chiqquita.blogspot.com
Postat av: svintoflickan

men vilket underbart nyår...å så romantiskt.vad mysigt.
ta hand om dej nu och detta år blir nog toppen...ett år där vi får våra små.
vår 1 och ett halvt åring...är också jättemammig,pappig..men de börjar släppa lite.
stooor kram

2008-01-01 @ 21:22:56
URL: http://svintoflickans.blogg.se
Postat av: Novalie

Det här blir nog ett av det mest fantastiska åren i ditt liv! Tänk så mycket spännade och roligt du har framför dig! Jag blir riktigt avis... ;o)

Ett riktigt gott nytt år till dig, mannen och bebisen! Många krammar!

2008-01-04 @ 14:25:26
URL: http://novalie.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0