Mysfika & 24 års kalas

Runt 12 snåret igår rullade jag iväg mot hemstaden, först trodde jag inte jag skulle hinna köpa present innan fikat, men när jag anlände hemstaden 30 min innan fikadäjten passade jag på. Gick in på Åhléns & frågade direkt i parfymdisken efter en "ny fräsch doft som passar en kille i 25 års åldern". Ja han önskade sig parfym (eller EdT)  & det är ju knappt man kan köpa till sig själv, så hur ska man då kunna köpa till sin mans bror, men jag gjorde det! Luktade runt på Dolce Gabbanas nya som luktade tallbarr inte min smak, likaså Hugo Boss nya men så fick jag prova Puff Daddys nya parfym & den luktade underbart -lagom friskt & lagom starkt & kändes som att den passade honom perfekt! Så jag slog till!



Puffs nya parfym 495:- på Åhléns

Gick sedan bort till babyavdelningen där jag äntligen hittade vita babybyxor med fot i stl 50.Så jag tog dem oxå.

Sen var det dax för fika, åkte bort till fiket vi skulle träffas vid, sprang in på toaletten för jag höll på att kissa på mig & kom lagom ut när hon kom in på fiket. Vi har "känt" varandra sen gymnasiet, men jag har mest tyckt att hon varit som en minityrtant & inte brytt mig så mycket om henne. Men mannen är bästakompis med hennes man & när vi blev ihop så började vi bjuda över varandra & jag fick erkänna att hon var ganska så bra. När de sen fick barn blev hon ännu bättre & när de fick veta att vi skulle ha barn så blev hon superbra & när HON tog initiativet till att vilja träffas utan våra män så slog jag till & det blev superlyckat. Vi fikade i 2,5h & hade supertrevligt & roligt. & när vi skiljdes åt sa hon "Killarna skulle visst på hockey nån lördag framöver, då kommer jag & lilltjejen till dig om vi får" klart de får! I min "vanliga" bekantskapskrets brukar det vara lite känsligt att man flyttat från "stan" för visst alla vill att man träffas, men på ett villkor -att JAG åker till dem. & det delar upp vänskapskretsen i två läger de som ger & tar & åker varannan gång ungefär & de som stenhårt står kvar på sin hemmark & vägrar förflytta sig, men ändå ha mage att klaga över att vi aldrig ses -även om jag hunnit bjuda över dem både en & två gånger & de svarat "å vad trevligt, vad gullig du är, får se när jag ska få tid med det..."

Åkte sen till ICA & shoppade lite mejerier, i kassan satt en gammal granne vars dotter jag umgicks lite med som barn & hon blev så förtjust när hon såg lilla magen & vi pratade en stund.

Åkte hem till svärmor, möttes av henne iklädd morgonrock mitt på blanka dagen, jag påstod att hon legat & sovit hela eftermiddagen men hon envisades med att hon stått på träningsmaskinen för att hon missade kvällens spinningpass. Svärmor tror att bebisen kommer vara full med små blåmärken efter våra fingerar för både jag & mannen petar ganska flitigt på den där magen när bebisen hoppar omkring. Frågade henne om inte hon petat på sina magar & det hade hon visst gjort. När mannen & hans bror kommit hem från jobbet & brodern åkte hem med maten som svärmor slavat ihop till sig, så fixade mannen sig i ordning & kl 18.30 kom vi dit. Svärfar var på jobbmöte i Köpenhamn & skulle komma senare, men det blev tyvärr för sent så han han aldrig dit innan vi gav upp. Parfymen uppskattades "puh" & vi smaskade glatt i oss tacopaj med sallad & därefter dajmtårta, kladdkaka & grädde + te. & så fick vi se bilder från hans resa till New York & sedan vår resa till London. Finns 2 perfekta bilder från den resan även om ingen utav oss direkt är fotogenic, men den ena är svärmor, lite väl rund under fötterna med en jättedrink framför sig & den andra som fick mannen att skratta så han grät & begärdes i repris, är svärfar i en sight seeingbuss lycklig som ett barn med lurar i öronen & vetskapen om att han inte fattade ett ord av vad de engelska guiderna sa gör det hela bara ännu bättre =).

Släppte av svärmor & ut ur huset kom svärfar som skulle upplysa mannen om att "det var jätte halt" på vägen, han tjatar alltid om att det är halt nästan så han säger det mitt i sommaren så en dag fick mannens bror nog & skrek tillbaka "Kan du hålla käften om ditt jävla halt", men inte har han gjort det & det är ju bara ren & skär omtanke om sina barn.

När vi nästan kommit innanför stadgränsen till vår stad, vi hade väl ynka 100 m kvar så kommer det ett råddjur springades över vägen, mannen bromsar & inser att det inte räcker utan får gira ut på andra körbanan & så kom vi förbi det rackarns djuret! Själv satt jag krampaktigt & höll i dörrhantaget & pep "Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii". Det är konstigt hur mycket man hinner tänka egentligen, ganska snabbt insåg jag ju att det inte skulle bli någon dödskrasch om vi hade kört på då råddjuret som i mina ögon mer var i fårstorlek (något som mannen sedan sa att den inte var för det var betydligt större än så), men min första tanke var "Bara jag inte blir så rädd så jag får en massa onda sammandragningar som sätter igång förlossningen" & andra tanken var "Nej, nej inte nya bilen", hallå materiella ting. När mannen frågat om vi var ok & jag svarat "jag tror det" samt konstaterat att vi hade en jäkla tur som inte fick möte så utbrister han " Den är ju jävligt stadig bilen iallafall"....

Dagens meny:

FRukost: te kaka med skinka, ost & sallad, 1 apelsin & 0,5 l vatten Lunch: lasagne & morot Fika: glass med skivad banan & kolasås + te Middag: morots & linssoppa & våfflor med grädde & sylt (mums) Kvällsfika: grönt äpple & te

Dagens musik: Peter Lemarc sjunger Lemarc

Dagens outfit: just nu kimono

Dagens happening: Känner att både jag & magen behöver vila så jag tänkte ta en lugn dag, varva dator med tidningsläsning i sängen

Gravidstatus:

Är nu i vecka 32, har 9 veckor kvar till Bf, alltså 62 dagar kvar. Är lite sur på min bebis, för varje gång vi åker lite längre med bilen får den för sig att krypa ihop längst nere i livmodern som en liten boll & den inser inte att den är lite större nu & att det blir väldigt trångt & att det gör jävulskt ont på sin mamma när den gör så. Igår när jag körde gick det ganska bra, men när mannen körde hem höll jag på att krypa ur skinnet, kändes som den stretchade mellan mina höftben & som jag skulle klyvas mitt itu. Men annars så tror jag att den insett att ligga med huvudet nedåt är rätt skönt ändå, för det gör den nästan hela dagarna men så när det blir kväll så kurar den in sig i tvärläge & kittlar mig i sidorna igen. Mår ganska bra, behöver mycket vila & sträcka ut mig flera gånger om dagen, men sammandragningarna skrämmer mig inte lika mycket längre & det känns som att det varken gör till eller från om jag håller igång en hel dag här hemma eller om jag endast ligger & vilar -sammandragningarna & de krämpor jag har är detsamma & humöret blir bättre av att vara igång & ett glatt humör gör mycket. Har börjat intressera mig för hur jag själv ser ut igen, att sminka mig har blivit roligt igen & inte bara ett måste då jag ska träffa någon eller gå på stan. Mannen har fått raka mina ben, "lurvet mitt på kroppen" fick han inte röra med hyveln -det jag inte ser mår jag inte dåligt utav. Jag har köpt vax för att vaxa mina armar & ska köpa färg att slinga håret med. Jga tycker att det är kul att träffa folk igen & det känns stundtals riktigt mysigt att såsa omkring med jättemage ( ja jag vet att den är mini om man jämför med många andras, men för mig är den stor) även om längtan till att bebisen ska komma ut blir större & större för var dag som går!







Kommentarer
Postat av: Jenny

Allt är bra, lite av en bloggtorka från min egen del, men fortsätter gärna läsa andras och jag har saknat dig! Skönt att du är tillbaka! Kramar!!

2008-01-31 @ 14:11:03
URL: http://blushie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0