ICA -besök med krock!

 VIKTOR- MOSTERS ÄLSKLINGSKILLE


För 1 år sedan klockan 15 idag höll jag för första gången i denna lilla skrutt! Jag var även tvungen att springa på toa före för mensen forsade mellan benen -det var min sista mens innan jag blev med Alice. Vi bestämde oss för att skaffa barn 4juli, jag kände att nu var det time -vi levde ett liv som barn skulle bli en perfekt pusselbit i & nu hade även min syster fått sin lille prins. 11 juli tog jag ut min spiral & sen tillverkade vi Alice någon gång mellan 12-14 juli. Den 15 juli var vi på bröllop -jag kände redan då att något mystiskt var på gång. Tuttarna ömmade & det lixom drog i underlivet & så började magen krångla. FIck lämna bröllopsmiddagen för ett toabesök. Spriten smakade urk & jag kände på mig att jag skulle nog ta det lugnt med den. & så blev det 27juli testade jag 3 stycken stickor & alla visade samma sak -ett plus vi skulle ha barn! Så juli är nog nostalgi månaden för både mig & min syster i år! =)


Igår tog Alice & jag en sväng till ICA, precis när jag parkerat bilen så backade en tjej in i en gubbes bil. Jag var ju tvungen att "se hur det artade sig" gubben klev ur sa inte ljud, utan finkammade bilens sida medan tjejen stod bredvid & upprepade "det gick bra, det blev ingenting". Hihi. Jag var så glad att det inte var jag!

Alice fick ligga i en kundvagn med "bilstol" & hon tyckte det var sopännande. Vid frukten finns en apa som hoppar upp & ned -den var superspännande -att hon ser allt =).

Sedan tog vi en dag i hemmets lugna vrå. Alice sov jättebra - kanske är det medicinen som börjar verka ? Hoppas det. Tycker hon spytt lite mindre, men det rinner ändå bra mycket från henne.

PÅ kvällen kom mannen hem med min bil som jag såklart var tvungen att provköra. Passade på att hämta mitt H&M paket -guldballerina svart klänning med vita prickar, grön klänning med svart mönster & 3 linnen. Bilen är ju inte det fräschaste jag sett men fungerar utmärkt åt mig & Alice. Nu ska den in på service & sen ska mannen storstäda den -tyckte det luktade gammal gubbe i den -även om det var en tjej som haft den inann =)

Dagens meny:

Frukost: tekaka med skinka & gurka ½l vatten Lunch_ räksallad & tekaka Fika: jordgubbar & oatlyglass Kvälssmat: kyckling i ugn med pasta & någon sås jag ännu inte lurat ut Kvällsfika: havreknäcke med mjölkfritt smör & några gelehallon.

Ni får ursäkta all mina stavfel & bokstäver som halkar snett men ajg skriver i ultrarapid medan Alice roar sig under musikmobilen här bredvid. man vet aldrig när damen tröttnat på dansande djur!

Idag ska vi till min hemstad & träffa mammor & barn vi blir 7-8 mammor med bebisar i åldrarna 3mån-1år. Ska bli superkul!

aLICE VILL SKRIVA LITE OXÅ    ff   bf4                                                    c             

 sa

duktig tjej jag har va!


Kommentarer
Postat av: Somris

Jaha, där fick du mina tårar att börja rinna idag igen...det var värst vad jag blev gråtig och nostalgisk den här månaden då!! =)

Hoppas ni får det mysigt idag alla mammor o barn.

KRAAAAAAAAAAAAM

2008-07-02 @ 09:53:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0