Njuter av soliga dagar

Tänk att lite sömn kan göra att man får se dagarna i helt annat ljus! Igår njöt jag hela dagen. Alice & jag åkte ner till Bibblan & lånade böcker om sömn & utveckling. Sedan drog hon till med att sova 2 timmar & 45 min så jag han läsa ut den ena boken. De förespråkar mest 5 min metoden eller en lindrigare form av 5 min metoden. Är det någon som kört 5 min metoden? Resultat?

Sedan låg vi ute i solstolen i skuggan såklart & Alice tittade på blommor & löv som fladdrade i vinden. Sedan tog vi en promenad i värmen, postade brev till Somris & så fick Alice sova en sen lur. När vi kom hem hade mannen kommit hem från jobbet & frågade om vi ville åka till svärisarna redan idag så jag fick sola & bada lite på eftermiddagen -så klart jag ville. Så nu väntar jag på att Alice ska "lura" klart så vi kan ge oss iväg. Bäst att hon får sin långlur där. Vi blir borta hela helgen & hoppas på fint väder så vi kan bada i poolen & bege oss ut en sväng med båten. Min äldsta syster med barn vill ta sig ett dopp idag oxå så de svänger förbi en sväng. Äldste sonen hade visst lärt sig simma så idag är det upp till bevis. Förr om åren har han inte ens vågat släppa badstegen hihi.

Alice ska oxå få bada om vattnet är tillräckligt varmt (farfar värmer gärna upp med bergvärmen åt sitt barnbarn) men den badstunden får mannen ta hihi. Vi har kommit på att Alice tycker det är skönare att bada om hon får sitta i badbaljan & så har vi lagt i badbåtar som hon kan titta på.

Dagens meny:

Frukost: äppelmoslimpa med ost & te Lunch: omelette hos svärisarna Fika: något gott Kvällsmat: grillat Kvällsfika: kanske får tid att svänga ihop en paj eller dyl.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0