Picknick i Stadsparken



Igår kväll när mannen kom hem från jobbet åt vi och sen åkte vi ner till hamnen och tog en promenad med tanke att Alice skulle powernappa lite, men det ville inte hon så vi köpte glass och åkte sedan hem och nattade lilla damen

Jag fick en mycket skön natt, jag fick börja natten på övervåningen & mannen tog Alice. Så 22-2.30 fick jag sova själv, då fick hon mat & 3 sov vi sött igen klockan 5.15 vaknade hon & kräktes, jag lyfte ur henne, bytte la tillbaka henen & då sov hon igen till 7.15 superskönt. jag vaknade av mig själv 6.45 -när har jag senast vaknat av mig själv????

Alice har ätit medicin för sina kräkningar 3 veckor & vi skulle ha uppehåll 1 vecka för att se effekten, två dagar stod vi ut sen ringde jag läkaren som sa att hon ska fortsätta med medicin en vecka sedan ska hon få en ny mat med förtjockningsmedel i & enligt min beskrivning av Alice s¨trodde han inte att hon hade mjölkallergi & hon ska testas för det... Kanske är det som jag misstänkt -mensen som spökat hela tiden...

Vilken Härlig Dag jag haft!

9 satt vi i bilen till hemstaden & vid 10 kom vi fram till L & H. Vi gick upp & kikade hur de hade det hemma hos sig först. Alice fick testa H´s hoppgunga:



Sedan gick vi till Stadsparken & slog oss ner på filtar under ett träd, å så härligt det var. brnen tyckte det var mysigt att kika på löven som fladdrade i vinden. & när de blev trötta (samtidigt suprice) så tog vi en promenad i parken & vips sov de och vi fick en stund för oss själva. Då dukade L fram picknicken kycklingsallad & melonskivor -hur gott som helst & en ny milko cremefreisch soltorkade tomater & fetaost -kan rekomenderas. Vi åt och åt och njöt av sol & bebisar som sov. När de vaknade gickvi tillbbaka hem till L, matade & bytte & sen tog vi oss ut på stan & köpte mjukglass. MUMS!!



Alice & H. OBS! Ser ni att Alice hÅLLER i lilleskuttbitringen =)


Dagens meny:
Frukost:
äppelmoslimpa med ost & saft Lunch: kycklingsallad Fika: mjukglass Kvällsmat: vildfärsbiffar med klyftpotatis Kvällsfika: Polly kanske =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0