Picknick vid hamnen...

Idag har vi haft tjejdag. Jag Alice, min syster & hennes lilla tjej som snart är stora damen på 4 år. Vi åkte ner till hamnen på förmiddagen intog en plats under ett träd i skuggan & njöt.

E lekte i lekparken som låg precis intill, hon imponerade stort på en liten kille som nog var året äldre än henne genom att klättra upp på en repsteg till en korg och sen ner igen. Killen kom bara halvvägs innan han fegade ur =)

Jag nattade Alice & under tiden dukade min syster upp sallad, körsbärstomater, avocado, melon, nektarin, bröd & grillad kyckling & några bitar mörk choklad till efterrätt.

Alice sov som en stock i skuggan av trödet till ljudet av oss, ett par asiater som grillade & några grabbar som spelade beachvolleyboll. Tilsllut orkade vi inte vänta på att hon skulle vakna utan tog med vagnen och knallade iväg till hamnen.

När Alice vaknade så kom vi med sista Tuffis-tåget & det var spänannde må ni tro. Alice tittade storögt omkring sig & sa inte ett pip på hela resan & E tyckte det var jätteroligt. När vi kom fram igen så tog vi varsin glass 2 kulor + mjukglass+topping, trodde magen skulel spricka , men mumsigt var det iallafall. Alice slörpa i sig lite välling efter att ha snuttat sönder en servett.

När vi kom hem somnade Alice sött i vagnen och jag lagade maten & slängde ihop en kladdkaka. mannen har tjatat om choklad hela veckan & vi har inte haft någon hemma & igår fick jag rensa frysen och hittade kladdkakemuffins efter att han bett på sina bara knän om kladdkaka eller hokladbollar. Så idag vid middagen lät det " Vad är det du har i ugnen?" "En kladdkaka" "Till mig???" Glad som ett barn!!!

Dagens meny:
Frukost: äppelmoslimpa med ost & gurka, 1 mazarin & en kopp te Lunch: se ovan Fika: världens största glass typ... Middag: Korvstroganoff med vildris, färsk morot Kvällsfika: kladdkaka med spraygrädde

Kommentarer
Postat av: svintoflickan

lät som en jättemysig dag!!!!!

kram:-) o nu ska jag sova..gäsp.

2008-08-01 @ 00:58:14
URL: http://svintoflickans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0