Sorry för dålig bloggning...

Igår hade jag bara inte lust & ork att blogga, när Alice sov så läste jag eller vilade mig & när hon var vaken åkte vi & shoppade babyvakt & sen fick vi besök av Babsan på eftermiddagen. Jag hade glömt hur utmattande Babsan är & jag som redan var "matt" efter en Alice-strulnatt. Satt & gäspade & längtade efter att hon skulle gå. Men Alice som älskar när folk pratar & rör sig -Babsan fäktar hej vilt & har ett kroppspsråk utan dess like -tyckte att det var jättespännande med besök.

På kvällen fortsatte mannne sin paj-skada med att sätta en brödbit i halsen "på grund av blåsan efter pajen" & avslutade med att nästan få käken ur led när han tog en för stor tugga. Som vanligt blev det ingen Allsång för min del utan jag nattade strul Alice & sen var jag så slut så jag gick & la mig själv.

Idag har Alice strulat som tusan med maten vägrar tutte igen & när jag väl får dit henne så äter hon pyttepyttlite & släpper sen. Misstänker antågande av mens & ska föröska föra över Alice på flaska denna mens jag orkar inte ha 2 bra veckor en katastrofvecka & en övergångs vecka varje månad på grund av mensen. Dels får jag mindre mjölk & dels blir det tunn som vatten & så måste den smaka annorlunda eftersom hon inte vill ha den.

Vi åkte ner på stan idag & träffade L & H, L är en gammal kompis till mig från min hemstad & H är hennes 4 månaders lilla kille. Våra barn satt snällt i sina vagnar när vi sprang runt bland babykläderna, sen blev de hungriga & vi passade på att ta varsin mineralvatten när de åt & sen blev de trötta så då tog vi en kullerstenspromenad. Alice somnade som en stock & sov i 2 timmar med lite vagngungning då vi satt stilla. Vi passade på att äta lunch blev nachostallrik utan ost, lök & gräddfil för min del -mums! Sen tittade vi klart & så åkte de hem till sig igen & vi hem till oss.

Svärmor som varit på semester i 2½ vecak kom på besök -hpn hade längtat som en galning efter Alice & gosade på & nattade henne för eftermiddagsvilan. Jäteskönt så jag han packa lite inför morgondagens resa & laga mat & hänga tvätt. Sen bröt helvetet löst när hon vaknade hon ville inte ha tutte & hon ville inte ha flaska jo hon tog 60 ml sen kom hon lixom på att hon åt ur flaska & började vrida sig i knät & slutade med att gallskrika. jag ringde mannen & stortjöt i telefonen & han satt gasen i botten & har nu haft hand om henne sen han kom hem. Jag har pumpat ur bröstmjölk & blandat i 1/4 ersättning så ska vi introducera ersättning & flaska. Vi fixade ju att flaskmatat henne en hel helg så vi vet ju att hon "kan".

Imorgon kommer mamam & pappa hit & tar hand om Alice medan jag packar i ordning & sen åker till BM för att kolla om jag har infektion "down there". SEn rullar bilen iväg till västksuten & Hunnebostrand med våra vänner C, J & S. Ska bli skönt att komma iväg igen -även om Alice strular & kanske just därför för då får jag mannens hjälp hela tiden & sällskap av våra vänner så inte livet känns så pestigt.

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Hoppas ni får en trevlig resa!!!

Mvh Pernilla

2008-07-09 @ 22:08:47
URL: http://ockenutta.blogg.se/
Postat av: svintofllickan

ha de så mysigt på er resa:-)

vi ses...ler.

kram

2008-07-12 @ 12:26:19
URL: http://svintoflickans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0