Struldag & Barnkalas

Gårdagen är en sån där dag jag bara helst vill glömma. Alice intog sin första måltid för dagen klockan 15.30, då är man ganska svettig som mamma, så jag vågade mig inte på delikatobollen utifall hon skulle vägra flaska, med då åt hon 175ml och sen 19.00 åt hon 200ml. Hon sov även uruselt hela dagen och kräktes mer än vanligt då hon väl åt. På kvällen åkte jag iväg en timme för mig själv, visst det blev bara tankning av bilen och en sväng in på ica för att hämta ut flaskvärmaren jag väntat på i evigheter. Träffade min granne på ica och vi pratade glatt en stund. När jag kom hem var Alice hungrig och mannen stod beredd att fixa flaskan, bara det att han bara tagit en fylld flaska i kylen och den innehöll bara bröstmjölk, så jag han hem i tid kan man säga. Har ju precis hunnit introducera endast nutramigen.
Vi satte folie för fönstret igår kväll & Alice har sovit bättre i natt, somnat om fler gånger själv, men hon vaknade likförbannat klockan 3.18. Jag föröskte söva henne igen fram ill 4 då jag gav upp & hämtade mannen, han sövde henne på en kvart & sen hämtade han mig klockan 6 när han gick upp, på två gungningar sov Alice till 7.30 -superskönt!

Idag åkte jag till mina föräldrar klockan 9. Jag hade ju tänkt att Alice skulle sova förmiddagslur i bilen, men tji fick jag, hon satt bara & tröttgnällde men vägrade sova. Så när jag kom fram tog pappa med henne på en promenad & jag & somris kunde slappa i solstolen & prata lite skit. Klockan 14 blev det rena rama tant & barnkalaset. Mormor, Farmor, farfara, mammas moster, min moster & morbror kom dit & så kom Svintoflickan dit med sina 4 barn. De två äldsta grabbarna, lille Isak som hade ont i foten & så lilla Lea. Hur söta som helst. Vi hade fika picknick på en filt på gräsmattan & jag åt tårta med RIKTIG grädde, 2 bitar festade jag till med =) mums! Vid 16 blev Alice trött igen & jag packade ihop & begav mig hemåt, Alice somnade efter 15 min körning skönt!

Tyvärr glömde jag kameran hemma så jag har inte en endaste bild från idag men mamma & Somris knäppte endel. så jag får förhoppningsvis några av dem.

Kommentarer
Postat av: Novalie

Hej!



Har inte varit här på ett tag för jag tappade bort lösenordet. Var stor Alice har blivit, oj! Tiden går så himla fort, och den måste gå ännu fortare för dig nu som är mamma! (Själv kan jag bara dra parelleer med min katt, he he)



Ha det gott!

Många kramar från Novalie

2008-07-16 @ 19:16:38
URL: http://novalie.webblogg.se/
Postat av: svintofllickan

såå kul få se både dej o din söta dotter..live:-)

jag var kanske lite flummig o stressad..ha,ha bara för jag körde fel o lillkillen var sååå mammig..ler..

men alltså alice var ju om möjligt ännu sötare i verkligeheten..alltså de där håret vill jag ha..ler.

å du är vacker med ditt långa hår o klänning..ser nästan ut som en sex and the city klänning..ler.

kramis o ses gärna igen !!!!!

2008-07-17 @ 14:37:59
URL: http://svintoflickans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0