babymassage & systerbesök

Igår var Alice & jag på massage. Det var totalt 4 mammor 4 barn & 1 pappa. Det blev en hel symfoniorkester av barnskrik & joller därinne. Alice skötte sig exemplariskt hon skrek MINST av alla så det var en nöjd, göad & STOLT mamma som åkte därifrån. Hon blev lite hungrig mitt i massagen men vi han massera ett ben iallafall =). Känns som att mammorna skulle jag kunna tänka mig att träffa igen, de var trevliga allihop. En kille på 4 månader tyckte att Alice var jättefin & tittade hela tiden på henne. Alice är ju så pratglad så instriktören pratade ju nästan hela tiden & då var ju Alice tvungen att svara henne hihi.

På vägen hem bytte vi gasoltuben till grillen & sen tog vi en mysdag hemma på eftermiddagen. Alice har fått pippi på att vakna efte 45 min på dagsvilan & är oftast omöjlig att söva om, men så länge hon sover gott om nätterna är det hållbart även om hon skulle behöva en vila på dagen på över en timme helst två.

På kvällen somnade Alice runt 20.30 & jag & mannen åt grillad ryggbiff med bakadpotatis & så gjorde Alice & jag eget persiljesmör av persiljan vi odlat i kruka på altanen & mitt mjölkfria smör & så salt förstås. Till efterrätt blev det jordgubbar & glass -än har jag inte sett några jordgubbsprickar på lilla damen.

Idag åkte Alice & jag ner på stan vid 10 & handlade ett stenfat till våra vänner vi ska besöka imorgon, har även köpt blommor. De har flytatt & fyllt år.  Sen när vi kom hem kom min äldsta syster på besök. Vi åkte ner till hamnen & Alice somnade påväg till restaurangen. Sen åt vi sallad & glass till efterrätt -piggelin för mig & min syster tog en stor våffla med både kula & mjukglass =)

Väl hemma igen kom mannen hem från jobbet & vi stekte gluten & mjölkfria pannkakor & sen nattade mannen Alice & jag åkte till Coop Extra & handlade & sen vidare till Blomsterlandet.

Dagens meny:

Frukost: tekaka med skink& gurka, knäckisar med smör ½ l vatten Lunch: Lax & ägg sallad & så några pannkakor med hallonsylt & glass Fika: piggelin & lite ahlgrens bilar Kvällsmat: plankstek Kvällsfika Färska hallon & havregrädde & lite chips jag inte orkade ta fram igår.

Kommentarer
Postat av: svintofllickan

hjälp så gulligt me hårspännen:-)

nej,de är inte benvärmare hon har utan strumpbyxor utan fot...har fått massa kläder av en kompis som har 3 döttrar..perfekt:-)

men helt plötsligt tycker man grabbarna har så tråkiga kläder..finns så mkt mer till tjejer.

lät mysigt me massagen o kul träffa andra föräldrar som man tycker är trevliga.

ha en fin o skön söndag.

kramis

2008-06-29 @ 00:09:17
URL: http://svintoflickans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0