Grattis Alice

Idag har Alice sin första namnsdag! Så vi firade den med att åka & handla en ny pyjamas till henne på BRIO. Köpte även present till hennes äldsta kusin som fyllt 7år. Det blev 4 pysselböcker.

I natt åskade det så att jag trodde huset skulle falla ihop, dunder & brak det skakade i hela huset. Vi bor ju vid havet som i en dal mellan berg & åskan lixom studsar emellan, man hör hur det cirkulerar runt oss. Jag låg vaken hela tiden, mannen vaknde av största smällen -men Alice sov som en stock.



Alice provar kusin H´s diadem

Alice & jag har bil i 3 veckor -svärmor & svärfar bor i sommarhusen hela semestern. Så jag njuter av friheten, bara vetskapen om att jag KAN är enormt skön. Idag skulle vi shoppa lite födelsedax presenter, men favoritbutiken var stängd på måndagar. Så det blev BRIO istället. Nästa gång jg ska ut ska BabyBjörn med för dt är urtungt med bilstolen & at ha henne i famnen funkar så länge man int ska handla mkt & skriva på kvitton "eh kan du hålla i kvittot tack"...



Kusin Vitamin

Vi har bestämt oss för att försöka hålla mattiderna på scemat på ett ungefär, men sovtiderna funkade inte alls. Om hon enligt schemat skulle sova 1,5h sov hon 45 min & då skulle man ändå hålla henen vaken tills nästa sovtid som kunde vara 2h & 45min iväg -DÅ får man garanterat en tjurig bebis, så hon får sova när hon är trött & äta mer regelbundet & nu har vi haft pigg & glad tje i 2 dagar & idag är hon oxå på bra humör. Känns skönt!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Grattis Alice på namnsdagen! Och kram till mamma!

2008-06-23 @ 14:02:31
URL: http://blushie.blogg.se/
Postat av: Somris

Ååå grattis mosters lilla sötnos på namnsdagen!

2008-06-23 @ 16:44:45
Postat av: tess

Grattis fina Alice på din första namnsdag!

2008-06-23 @ 18:50:10
Postat av: Zeb

Åhh, grattis på namnsdagen, fast det var igår :-)



Vad söt hon är!!!!



Kram!

2008-06-24 @ 09:02:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0