Idag är Alice märkesnörd...

Igår fick Alice bada. Hon har ju förut knorrat lite vid badet, det har skrikits vid hårtvätt & när hon kommit upp  Vi har inte velat skrämma henne genom att bada för ofta. Men samtidigt bada måste man så jag försökte prata runt lite om hur andra gör & försöka hitta en så bra badningsrutin som möjligt. Så hon fick bada efter 2,5 h sömn, nymatad. jag hade ställt badbaljan i duschen & satt på knä, höjde badtemperarturen med 1 grad till 38 grader & micrade handdukarna.
& som hon njöt, mannen som annars brukar hålla henne i badet fick nu stå & titta på medan hon badade & tvålades in från topp till tå & till & med gillade att tvätta håret. Sen fick hon svepas om i de varma handdukarna & så blåste jag på henne med hårtorken (Tips från killbebisens mamma) först titta hon på mig som om jag var dum i huvudet men så sken hon upp i ett soligt smajl & låg & jollrade insvept i handdukarna.


Idag har Alice märkeskläder -MOLO, såklart Farmor som shoppat


Mannen nattade Alice igår så jag fick se Allsången. Sen gick vi & la oss båda två klockan 21, så i natt har jag nog skrapat ihop en 6-8h.


Idag tänkte jag & Alice göra stan. Hon behöver lite nya kläder & så ska hon få en snuttefilt som jag kan lägga över hennes ansikte när hon ammas ute bland folk bla, hon är så nyfiken man får ta av sig kläderna som är i hennes sikt annars är de mer intressant än att äta. Alice gillar bäst att liggammas, men nu övar vi sittamning då man blir lite lätt låst av att bara kunna ligga, så nu har jag tagit fram amningskudden igen. Är inte helt nöjd med den, får se om det blir en sväng till JYSK efter en annan modell som mina kompisar älskar.




Leoparden (?) fick Alice av min Irlandsvän igår & den har Alice pratat med & klappat en jättelång stund här på morgonkvisten medan jag åt frukost, plocka ur diskmaskinen & skalade färskpotatis till ikväll då det blir sill & potatis, kanske en jordgubbe oxå -Alice har inte fått en enda prick efter min jordgubbsätning häromdagen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0