Mysdag

Igår hade vi en riktig mysdag Alice & jag. Först packade vi ihop & åkte till min gamla jobbarkompis & hälsade på. Hon har bytt jobb & jag kommer sakna henne sååå om jag kommer tillbaka. Hon har man & tre barn & är världens härligast. Hon ÄLSKAR bebisar & hennes barn också. Hennes yngsta på 4,5 år hade gjort sig fin hela morgonen, bytt kläder 5gånger  & tagit på sig läppstift & halsband =). VCi gick husesyn & tittade i trädgården, de ska sälja sitt hus & flytta några mil  bort & har köpt en villa med havsutsikt -precis vad de ville ha. Är så glad för hennes skull!! Vi tog en promenad i kvarteren där hon bor så Alice fick sova 1 timma & sen var hennes barn på 4,5 år & 11 år barnvakt åt Alice medan vi åt lunch. Alice älskar barn (de flesta iallafall) & de tyckte hon var så söt, den minsta kunde inte sluta klappa henne i håret & när jag fick tillbaka henne var hon full av små läppstifts pussmärken *fniss*. A hade bakat gluten & mjölkfri rulltårta & skar stora bitar "Du MÅSTE äta 2bitar -du behöver äta upp dig".



Alice var sekunder ifrån att somna i bilstolen på vägen hem -attans att jag inte såg det förrän på uppfarten för då hade jag kört en bit till. Väl hemma han Alice få lite mat & sen kom mormor & morfar på besök.  De tog med Alice ut på promenad. Mamma var ororlig för att hon skulel skrika men jag gav mina bästa tips "Först och främst det är inte OM hon skriker -hon KOMMER skrika, men hon gillar grus eller gräsmatta eller något som guppa" så de hade älgat ut i skogen & vagnen for över stock & sten & de fick stundtals bära den för de inte kom fram -men sov det gjorde hon lillskruttan. Så de var borta 1 timme så jag han åka till ICA & laga lite kvällsmat. Tyvärr sov hon bara 40 min så hon fick komma upp få lite mera mat sen fick pappa stå & vagna henne i hallen i 30 min, för varje gång han stannade så vaknade hon & hon blir så lätt övertrött på kvällen & kräks en massa om hon inte får komam till ro. Sen satt Alice i deras knä & tjattrade som en galning -hon är en riktig pratkvar vår lilla dotter.



De åkte vidare till golfbanan & mannen kom hem när de precis åkte. Alice var en glad tjej så mannen fick gosa en massa & prata en hel del med Alice innan det blev nattning & hon somnade klockan 19.30. I natt fick mannen sova på soffan igen, på eget initiativ då hans rygg rä full av blåmärken för att jag nyper honom när han snarkar hihi. Så Alice och jag hade sovrummet för oss själva & som vi sovit -som de små prinsessor vi är! Från 19.30 -6 med 2 amningar & inte ett enda vagngung!!! Jag var redo att kliva upp klockan 4.50 när hon somnat om igen efter amning nr 2 så pigg kände jag mig, men jag fick mig en liten lur till.

Dagens meny:

Frukost: 2 havrebrödskivor med mjölkfritt smör, skinka & gurka 2 knäckisar med mjölkfritt smör ½l vatten Lunch: köttfärsbiffar & potatissallad Fika: piggelin & smörgås Middag: grilld ryggbiff med bakad potatis & dillsmör + sallad Kvällsfika: jordgubbar med havregrädde & chips

Viktstatus:

Vikt innan graviditet: 55kg
Inskrivningsvikt: 57 kg
Nuvarande vikt: 58 kg

Kommentarer
Postat av: Sandra W

VAd duktig du är med vikten. Snart nere på mål. Har du gjort ngt speciellt eller? Det var inte menat som kritik med maten ,ville bara tala om att jag saknade dina små uppslag och att jag beundrar dig som hinner så mycket o har sådan fantasi. Du är guld värd. Det måste ju vara något som går i er släkt med pyssel o bak mm för din kära bloggsyster verkar vara likadan. Skulle bli glad om lite kunde smitta av sig. :-) Det syns på bilderna av Alice att hon trivs med livet och växer på o jag förstår att det är skönt nu när ni börjar komma in i era rutiner.



Ha en bra helg

Kramar Sandra W

2008-06-27 @ 10:05:00
Postat av: Nhea

Jag tog det inte som kritik -bara en puff i rätt riktning! Tycker om när ni gillar det jag skriver, kommenterar & har önskemål! =)

Nej jag har verkligen inte gjort något speciellt mer än att ta bort mjölkprodukterna för Alice del, jag äter mer nu än jag gjort på flera år -aknske är det som är kruxet =)smockar i mig godis (bara gelehallon & Ahlgrens bilar med "bättre" färgämnen i ) & chips, dricker päroncider i mängder bla, men vikten den knallar stadigt neråt. har inte ens rört på mig speciellt mkt merän att gå runt & bbära Alice -man får starka armar av småbarn.

Jag har mer inställningen att vikten får ta den tid det tar & resten går att fixa till med plastik ;-) men nu förtiden är det roligt att väga sig -jag blir alltid glad =).

Hoppas du mår bra & att den lill* snart tittar ut -du får säga till när den gjort så =)

För mig är pyssel & matlagning ett sätt att varva ner, då kopplar jag bort tankarna i hjärnan & bara är i nuet, en form av hobby =)

Kramis

2008-06-27 @ 12:01:57
URL: http://nheas.blogg.se/
Postat av: Anna (england)

Va söt hon är! hennes hår ser rött ut, gu vad avis jag blir! ville sååå gärna att något av mina troll blev rödhårig men icke :P

2008-06-27 @ 12:53:32
Postat av: Camilla

Jag har oxå saknat dina menyer =) Hoppas ni får en bra helg. Kram

2008-06-27 @ 21:48:24
URL: http://salud.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0