Sommar & soliga dagar...

Att det är sommar & redan en bit in i juni har nästintill gått förbi mig, fråga mig vilken dag i veckan som helst vad det är för dag & datum -så får du ett förvirrat svar. Tiden går fort men nu hinner jag med att njuta av Alice.

Alice har upptäckt att hon har händer, de studeras flitigt & hjälp vad roligt när de rör sig! Hon kan även med vilja föra vänsterhand mot munnen & smaska lite på den -tror hon kommer bli en suga-på-tummen-tjej!



Igår tog jag mig ner på stan & till ICA en snabbis när Alice sov -skulle byta ett par byxor som Alice mormor lyckats köpa 2 par utav i olika storlek varav den ena storleken redan var för liten. Hittade 2 bodies, 1 par shorts & 1 kortärmad&kortbyxad pyjamas. Skulle egentligen köpa ett par till gardiner på hemtex men det var stängt förstås så jag kör nog ner en ännu snabbare snabbis idag när mannen kommit hem från jobbet.

Igår tog hela familjen en eftermiddagslur, mannen med Alice i soffan & jag kröp ner i sängen. Så skönt!

 
Japp skitläckert när tuttvärmaren sticker fram =)

Alice sov lite dåligt på eftermiddagen, men det tog hon igen på kvällen, hon somnade 18.30 & var endast vaken en timme mellan 19.30-20.30 innan det var nattning igen. Vi passade på att njuta av grillad makrill med potatis, grillad sparris, ananas & champinjoner.

Sedan smög vi in i sovrummet & testade kvalitén av "broderierna down there" (det är mamma som kallar stygnen för broderier) & de höll -nästan mer spännande än att förlora oskulden ;-).


Knubbisben

Idag jobbar mannen -värsta lördagen innan de stänger för sommaren på lördagar, så han väntas nog inte hem före 14.30-15 snåret (deras officiella stängningstid är 12, men de kommer aldrig därifrån före 13 & inte förän 14 på sommaren -folk är bra fräcka).



Lägg av nu morsan -jag HATAR att ha solhatt!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Jättefina bilder! Hoppas ni får en bra helg i värmen =) Kram

2008-06-07 @ 11:34:21
Postat av: svintofllickan

åå vad fina ni är...å så långt hår du ser ut att ha?!

jättefina är ni.

nu ska jag slappa soffan..ler.

kram

2008-06-07 @ 22:13:09
URL: http://svintoflickans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0