Tänk vad lite sömn kan göra

Igår följde jag schemat & det gick bra, lite svårt att hålla henen vaken 2 timmar på fm men eftermiddagen går bra, sen sover hon som en stock (utan varesig en massa bärande eller mer än 5 min vagngung) & äter bättre -den här damen behöver rutiner förut hur hon små ätit med en halvtimmes mellanrum aldrig riktigt ätit ordentligt & aldrig blivit riktigt hungrig eller riktigt mätt & det funkar inte. Äter hon inte som hon ska sover hon inte som hon ska & är hon för trött vill hon inte äta-hon har sovit dåligt i 2,5 månad & har en massa sömn att ta igen så jag tror att hon kommer hålla sig piggare längre & längre stunder på sina vakenpass. Igår somnade hon 19.40 20 min för tidigt men jag ville inte hålla henen vaken bara för att & sov till 0.30 ammades, somna om 1 vaknade 4.30 ammades & somnade om 5 sov med lite vagngung till 7. Så jag är nöjd!

Alice tar inte napp -vi har övat & övat men det är fortfarande kväljningar när vi stoppar in den.

Idag har hon redan ätit bättre än någonsin & jag tror strulet har samband med mensen att göra -för den dök upp som ett brev på posten igår morse *suck* Har jordens mensvärk oxå så det är inte konstigt jag känt mig små deppig & trött sista tiden.

Idag tog mannen förmiddagen med Alice -jag fick sovmorgon till 8 med en amning vid 7 & sen när de sov förmiddag så gjorde jag mig i ordning & plockade i huset & sen ammade jag henen & stack iväg till dietisten som kom med en massa bra tips & råd angående mjölkproteinet & min amning & sen smakportioner -längtar tills det är dags för smakportioner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0