Vår nya bebis...

Vi har en helt ny tjej, hon är glad, sover bra & gnäller bara vid trötthet & hunger & det kan amn ju får göra tycker jag-jag njuter av varje sekund!



Igår hade vi besök av Alice mormor -de lekte jättebra så jag han med massor. Jag dammsög hela huset, plockade ordning i köket, rysta alla filtar & täcken & bytte gardiner i sovrummet. Fick endast rycka in som sövare en gång för -mamma är ju ändå bäst när man är trött!



Mamma hade med sig ugnsstekt lax med potatis & jag fick cocktailfrukter med majonäs istället för legymsallad & så festa vi på en supergod honungsmelon till fikat.

På morgonen tog vi ett besök på BVC-mannen kom hem & skjutsade oss, Alice har nu klippt 6kg gränsen -jag kommer blir urstark i armarna! =) Hon hade ökat även på bröstmjölken så det känns skönt -hon äter så korta stunder men verkar få i sig det hon behöver 5-10 min sen är hon nöjd & så får hon en liten slurk innan hon ska sova. Hade även samtal och fick fylla i papper om förlossningsdepression -jag klara mig-visst har det var jobbigt ett tag, men deprimerad har jag aldrig känt mig bara trött & frustrerad & orolig =).

Igår fick hon sitta i babysittern då jag övertalades att klippa mannen, så han är halvklippt kan man säga för hon lessna innan vi var riktigt klara, det blev "eh du -du har en jättelång test i luggen kan du inte gå och klippa av den själv" ...hehe hans kunder kommer få det roligt idag -ska rätta till det ikväll! Sen somnade hon sött klockan 22 & vi med så jag fick 6 timmar sammanhängande sömn i natt & sen 2,5 timmar till fast då sov jag ordentligt bara 1,5, men jag känner mig som en ny människa! & det är så skönt att gå runt här hemma när det är lite fräscht igen -kändes som en instängd dammburk ett tag - vi har ju inte kunnat haft altan dörren öppen heller mer än på kvällarna då grannen sprängt -Alice bryr sig inte märkvärt har bara hoppat till 2 gånger när hon precis skulel somna -men jag hoppar till varje gång & mamma höll på att trilla av stolen & utbrast "Vad fan var det?" igår när de sprängde då vi åt lunch!

Mår så bra idag -känner att livet återvänt -Alice mår bättre & är en lättare bebis & jag mår bättre då jag är en utsövd inte lika orolig & frustrerad mamma! Hoppas innerligt att detta håller i sig!



Titta jag kan sitta själv i soffan!!

Dagens meny:
Frukost: 2 grova gluten&mjölkfria brödskivor medmjölkfritt smör, skina&mosad avocado
Lunch: hemmagjorda köttbullar med pressad potatis, körsbärstomater, avocado & riven morot
Fika: havredigestive & en frukt
Kvällsmat: kyckling ris & kayennemajonäs & grönsaker
Kvällsfika: havreknäcke med mosad avocado

Kommentarer
Postat av: Viktoria

Men jösses vad söt hon är. Vilken jättegullig dräkt (den gröna) med matchande solhatt. Har ju 2 killar själv så klänningar och solhattar har vi inte så mycket av i vårt hus..... Förutom mina klänningar då. ;)

Hoppas att det håller i sig med Er glada och nöjda Alice.

Stor kram!

2008-06-05 @ 09:02:40
Postat av: Somris

Men åååå moster smälter totalt vid datorn på jobbet när jag ser bilderna på min sockersöta systerdotter!

Längtar efter er sååååååå!!!! =)

KRAMIS till er båda och pussa Alice från Viktor, han äääälskar att pussas nu och pussar på allting just nu. fniss

2008-06-05 @ 11:11:53
Postat av: Evelina

Men vilket leende hon har! :) söt!

2008-06-05 @ 15:07:24
URL: http://enevve.blogg.se/
Postat av: alva

Hi hi, va gullig och glad hon är. Och va underbart skönt att lugnet har lagt sig över din lilla familj. Många kramar från Alva :-)

2008-06-05 @ 20:40:05
URL: http://alvajohanna.blogg.se/
Postat av: Tess

Men såååå söööööööt! Jag dööööör! Är lite nyfiken på var ni har köpt kläderna på första och andra bilden? De var superfina.

VAd skönt att hon verkar må bättre nu. Mår hon bra så mår ju du också så mycket bättre. Nu kommer det nog bara att bli bättre och bättre hela tiden=)

Hade en lite liknande grej på min förra blogg med information som spred dig och jag tog precis som du väldigt illa vid mig, men jag ska se till att itne överföra det på dig;)

Kram Tess.

2008-06-05 @ 21:02:41
Postat av: Nhea

Opartisk mor kan inte annat än hålla med-hon är söt som socker! Tess-man kan störa sig järnet på en sån sak men jag kände jag var tvungen att gå vidare! den bruna outfiten är från Lindex-tyvärr på gränsen till för liten & den gröna från åhléns! Kram

2008-06-05 @ 22:17:02
URL: http://nheas.blogg.se/
Postat av: Pernilla

vilka fina kort på tjejen!

Vad skönt att det vänt och ni fått en nöjd bebbe.

Det betyder så mycket när man ser att de mår bra och man kan slappna av lite själv och få må bra som mamma.

Ha en bra helg!

Kram

2008-06-06 @ 07:46:37
URL: http://ockenutta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0