Alice & Peter Le Marc

Vilken tur att jag njöt av det trevliga dagen igår -för sen bröt helvetet löst igen på kvällen. Tycker så synd om henne. Hon skrek sig hes & så tvärt vid 22 snåret så är det som att trycka på en knapp då slutar hon & sen vill hon ha mat & sova. Vi misstänker kolik eller någon form av kolik liknande -hon stämmer in på de punkterna. Det brukar vara som värst i veckorna 6-8, nu är Alice 7½ vecka & vid 3 mån brukar koliken vara borta. Hon är som värst när hon ska äta eller när hon blir trött. Kolik kan ha ett samband med mjöklallergi så vi hoppas fortfarande på ersättningen.


Det enda som funkar är att dansa med henne till Peter Le Marcs "Det är så gott att må gott igen" då somnar hon.

Kommentarer
Postat av: alva

Du frågade hur lång tid det tog innan storkråkan blev bättre.

Hans "mjölkallergi" höll i sig till han var runt fyra (4) år gammal. Då kunde han börja äta mat med mejeriprodukter i (fanns inte så mycket av låglactosalternativ som det finns nu) och han kunde börja dricka vanlig mjölk, äta glass osv. Innan dess blev han jätte dålig av all slags mjölk som inte var låglactos. Så har man tur så växer det bort. Jag har för mig att det är ganska vanligt att det försvinner i ungefär den ålder som storkråkan var.

Men summan av kardemumman är att när man väl kommit på vad "felet" är och gjort något åt det så infinner sig himmelriket av lugn L.

Inga kaskad spyor, nerskita hemska blöjor i drivor, illröda rumpor och ont-i-mage-skrik.

Kram/Alva

2008-05-31 @ 20:44:11
URL: http://alvajohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0