Det första mordet...

Igår kväll kom första mordkänsla - jag slet som ett djur för att få en övertrött Alice (mannens fel då han låtit henne piggna till efter att ha somnat för natten en gång & därtill börjat busa med henne) att sova. & inifrån sovrummet ligger han med kläderna på -på sängen & snarkar så fönsterrutorna skallrar. Tillslut hade jag retat mig så jävligt att jag gick in & vred om stortån på honom & väste "Du ger fan i att ligga här & snarka". Efter 10 min tjutande inne på toan (hormoner, hormoner, hormoner) tog jag skrikande Alice från mannen & stängde in oss i sovrummet där hon fick snutta tills hon somnade & mannen fick sova på soffan till 2 då hon vaknade.

Är nästan säker på att blödningen är mens & isåfall så har jag fått tillbaka min mensvärk - har inte haft mensvärk på 3 år tills jag blev gravid.

Idag ville jag åka & handla på ICA både för att få luft & för att kyl & frys ekade tomt, så jag matade Alice & sövde henne i sin vagn innan jag åkte & instruerade mannen hur han skulle göra om hon gav ifrån sig minsta lilla pip -han stod där bara & flina & ville inte alls lyssna på mig, så när jag kom hem stod han med vaken Alice som endast sovit 2 min från att jag åkte. Så återigen blev det instängning i sovrummet & så sov hon i 2timmar. Mannen åkte till företaget & hjälpte min syster + man med material till deras altan.

Idag har Alice sovit så mycket så jag har till & med hunnit baka den enklaste kakan jag bakat -hittade den i ICA´s buffé tidning

Banan&cocospaj

Rör ihop:

2,5dl socker
2,5dl mjöl
2,5dl grädde

Häll i rund ugnsform (smörad & bröad)

Skiva 1-2bananer & tryck ned i smeten
Häll över riven kokos

Grädda i ugn 200 grader i 50-60 min garnera med mer cocos, riven choklad & cocosprickar

Idag har jag hämtat ut mitt H&M paket - är jättenöjd & för första gången har jag hittat ett par ballerinaskor som känns sköna -nöjd!

Mannen har lagat oxfilé med klyftpotatis & bearneisås, jag har fixat salladen & så blir det banankakan/pajen till efterrätt -om Alice tillåter =)

Kommentarer
Postat av: alva

Åh, stackare, jag vet flera stycken som fått tillbaka mensvärken efter graviditet. Jag själv inräknad. Trist och inte alls skojjsigt.

Bra! Bara dra om tårna på karln! Inte ska han ligga där och snarka så taket lyfter! *L*

Va var det mer för grejer du fick från H&M? Toppen att slippa springa i affärer, eller hur!?

Kramar Alva

2008-05-17 @ 19:34:22
URL: http://alvajohanna.blogg.se
Postat av: Evelina

Banankakan lät ruskigt god :)

2008-05-17 @ 21:47:31
URL: http://enevve.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0