GråtarDag

Idag har Jag en gråtardag & Alice med verkar det som.

Vi tog oss till mamma & pappa med nöd & näppe, Alice tokskrek efter halva vägen, somnade 10 min innan vi kom fram då vi avledde genom att svänga in på en grusväg. Alice älskar när det går fort -när jag åker själv med henne bara gasar jag -kör som en biltjuv. Men mannen han kör lugnt och bilskoleaktigt -skittrist tycker Alice & jag gapar "men tryck på då för fan" från baksätet.

När vi kom fram fick Alice lite tutte & sen somnade hon, men vaknade av allt ljud efter 1 timme& ville inte somna om, försökte söva henne en gång till men de är ju så smidiga i min familj, min äldsta syster skrikpratar lixom hennes yngsta dotter & pappa kom in två gånger & gapade i huset till mannen & svågern -"Nu är kaffet serverat" så sen var det kört. Vi packade ihop och åkte ganska snart efter att Somris åkt till Svintoflickan. Min äldsta syster tiggde till sig två minuters Alicegos -stackars pluttan hon darrade när min syster tog henne. Min plutta är verkligen mammig!

Mamma började gråta innan  hon öppnat mitt kort & sen var det kört då tjurade hon högt i 15 minuter -det blev ju inte riktigt som jag tänkt mig...

Hemresan blev ungefär som ditresan Alice tokskrek, efter halva vägen tog jag upp henne & då somnade hon i min famn. Här hemma bröt jag ihop. Mannen började tjata om vad vi skulle bjuda hans föräldrar på imorgon till lunch -mitt krav från början var att DE skulle ta med maten, men han tyckte vi kunde slänga ihop något enkelt och då sa jag att det fick bli mannen ansvar att planera, handla & laga -så vi rök ihop här hemma & sen kunde inte jag sluta gråta -allt kändes bara pissigt -Alice vill bara vara hemma, hon är jätte mammig & kommer inte till ro någon annastanns än hos mig -mannen kan inte ens gunga henne till sömns i vagnen för att vi inte gör lika.

& på måndag ska Alice & jag följa med mamma till neurologen och resan dit känns redan panik i mitt bröst så då tjura jag lite över det. & om 2 veckor ska vi ner till sommarhuset & fira att svärmor fyller 50 år och det är meningen att jag, Alice & svärmor ska åka ned lite tidigare men det känns inte aktuellt längre & då tjura jag lite över det.

Som tur var för mannens del -så kom han precis hem med en jättefin och stor MOrs Dag bukett -tur för honom annars hade jag nog börjat leta efter den där ettan i stan som min mamma alltid tjatade om när vi var små att hon ville ha =)

Kommentarer
Postat av: Anna (England)

Jag vet att detta kommer låta illa men, ge upp! Gör allt med lillan i allafall ett tag (kanske bara ett par dar) då kommer du inte bli besviken på mannen & vilja slå honom gul/blå. all avlastning du får av honom är då bara ett bonus! Jag var likadan jag ville att vi skulle vara jämna med vår dotter, det gick åt skogen, jag vart jätte stressad, Matilda var vansinnig, mannen kände sig otillräklig och utesluten. Till slut gav jag upp och gjorde allt med Matilda och mannen gjorde allt i huset. när Matilda blev lite äldre gick det mycket bättre & nu med Gustav ville han mer redan från början.



Lycka till! Hoppas att du får en stressfri helg i slutändan iallafall!



Anna

2008-05-24 @ 19:02:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0