Idag är vi lediga alla tre

Igår blev en knä-Alice dag. Det blri ofta så när man stör hennes sov och mattider. Vi hade tid hos BVC kl.10.30 och när hon inte ville sova morgon sömnen vid 8, så fick hon ligga och kika när jag gjorde mig i rodning och så fick hon mera mat och vid 9.30 gick vi iväg och hälsade på på mitt jobb först (det är ju i samma byggnad). Vi träffade tre personer vi inte träffat innan så Alice fick ligga i Babsans knä -hon är jätte spännande för bebisar -hon pratar ju oavbrutet, så Alice ksrattade och jollrade och gjorde isg till. Sen fick hon ännu mera mat och så fick hon ligga i knät hos en annan kollega & spydde ner henen tröja. hihi. Man håller på egen risk!!!

Hos BVC vägde Alice 5135g (min kollega talade om att när hennes adoptivdotter var 8 månader vägde hon 5 kg) och var 55.8 cm lång och 39,5 cm runt huvudet. Hon följer saker från ena sidan huvudet över till andra och kan öppna och stänga sina händer - detta ingår i 2-4 mån kontrollen. Så jag var som vanligt en stolt mamam som gick därifrån. Vi tog en långpromenad hem, men precis utanför huset vaknade Alice och vägrade somna om, så jag fick slänga i mig lunchen samtidigt som jag köra vagnen fram och tillbaka i köket. Sen fick hon mer mat och vi tog en promenad till, men det hjälpte inte heller, hon vakna innanför dörren. Så då fick jag släppa alla mina dagsplaner och sätta mig med henne i fåtöljen och där blev jag sittande med sovande Alice i tre timmar. Vid 15 kom hennes farmor som fick vänta hela två timmar på att få känna på henne, först var det sovning och sen matning som tog ca 1 timme då Alice mest somnade hela tiden. Men SEn fick de leka en stund, då tyckte jag att det bara var skönt att ha farmor där även om man fick höra lite små kommentarer, alltså hon litar inte på att jag vet att Alice är hungrig och så sa hon -ska hon verkligen ha mera mat -hon som spytt sådant...
Hon hade som vanligt shoppat en massa kläder -bra kläder denna gång  - en adidasoverall Alice kan ha i höst, två t-shirt bodies, en stor bodies med lång ärm till hösten och luvtröja till svala sommarkvällar & strumpor. & så hade hon med isg en jättefin tomatplanta -med redan färdiga tomater på -så nice!

Så nu är jag jättesugen på att köpa fler plantor och sätta i krukor och fixa till vår altan för sommaren.

Igår kväll somnade Alice vid 21 så då prioriterade jag sömn och vid 2.30 kom en sovande Alice in till mig i sängen och sov vidare till 01.30 och somnade sedan vid 2 efter mat och vid 5 efter mat och vi har sovit till 7 imorse och då tog mannen henne så jag fick sova till 9.30.

Idag är mannen ledig och vi ska ta en promenad neråt stan och äta lunch. Måste bara springa och slänga fram boobsen här först!

Kommentarer
Postat av: alva

jag är oxå jätte sugen på att fixa till vår altan med blommor och krukor av alla dess slag. Blir ju såå mycket mysigare med lite grönt.

Åh, sovmorgon, guld, önskar mig en jag oxå...*Zzzz*

2008-05-09 @ 11:59:31
URL: http://alvajohanna.blogg.se
Postat av: sommartjejen

Tycker det låter som när jag åt mina luncher, vi hade nästan alltid viktor i vagnen rullandes fram o tillbaka under hans första 2 månader i livet. Det eller att amma samtidigt var enda chansen att få äta i lugn och ro! =)
Du vet väl att det finns sånna där skydd till hjulen så du inte förstör ert fina köksgolv?
KRAMIS!!

2008-05-09 @ 12:29:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0