Mysteriet verkar löst...

Alice var en helt ljuvlig bebis igår -så nöjd och glad. Mina släktingar kom, min moster och två av hennes sju barn, de är ju vuxna nu så det var 35 åringen och 20 åringen som var med och så hade 35 åringen med sin dotter. De tyckte Alice var jättesöt och hon visade upp sin bästa sida - hon jollrade och skrattade och bars runt i allas famnar nöjd och glad tills hon blev för trött & somnade hos sin mamma.  De hade med isg fika och jättefina kläder till Alice.

När de åkt gick jag ut och gick med Alice i vagnen och sen passade jag på att sova 1 timme när vi kom hem och när Alice vaknat och fått mat så la vi oss båda två i sängen och sov en timme till -jätteskönt & det fick mina tuttar att hämta andan och fylla på sig igen. Jag ger nu ersättning morgon och kväll och då handlar det om 10-20ml som hon vill ha, jag fortsätter att pumpa ur och det känns som det redan kommit mer mjölk.

Kvällen gick oxå bra, Alice var vaken medllan 17-19.30 då hon fick tutte och ersättning och somnade sött hos mig. Så jag fick mig en tv-kväll -fram till 21 då jag lämnade över henen till mannen och tog en dusch och kollade datorn och hängde tvätt.

I natt sov Alice från 19.30-05 med 3 amningar, vid 6 gick vi upp och då duschade jag och fixade frukost och sen ville hon ha mer mat och somnade om igen så då sov vi mellan 7-9. Mycket skönt. Hon har inte skrikit en endaste gång, bara väckt mig med sitt joller och sen fått tutte och somnat om. Mellan 1-3 sov hon på mig -men det var bara för att jag somnade mitt i nattningen och tydligen hon med -vaknade toksvettiga båda två.

Mellan 9-10 var hon jätte rolig, jollrade och låg nöjt och gymmade och sen på sitt babytäcke -det har ju bara funkat 5 min i taget förut men nu gick det nästan 30 min på varje "station".

Har nu bara ett stygn kvar i rumpen som jag känner -trodde jag tappade sista i onsdags men jag hittade ett till lite längre in häromdagen - annars håller avslaget på att avtar, kan nu ha trosskydd bara vilket är enormt skönt- inte lika sunkigt och svettigt!

Nu sover Alice i sin vagn i entrén och jag väntar på dagens gäster en kompis med hennes 11 månaders dotter.
Blir nog en till promenad i solen idag om barnen vill.

Kommentarer
Postat av: alva

Oh, hur orkar du ha så mycket främmat? Jag är helt imponerad. Hur hinner du med allt? Jag fattar inte...Och ändå ha humöret på topp.. Duktig du är!
Kram Alva.

2008-05-06 @ 15:27:54
URL: http://alvajohanna.blogg.se
Postat av: Nhea

Hej! Jag fattar inte själv hur jag orkar med -har ju dock tackat nej ett par gånger till folk oxå. & väljer att stänga av ljud på mobil så jag slipper ta teleon och sms när jag inte valt det själv. Humöret är på topp denna veckan, förra kände jag mig lite deppig. dagarna går rasande fort när man har bebis -imorgon är hon redan 4 veckor!
Kram

2008-05-06 @ 20:28:58
URL: http://nheas.blogg.se
Postat av: alva

Hjälp är det 4 veckor redan?! Oj oj va tiden går fort.
Va duktig du är som kan säga nej. Jag är as kass på sånt. Tar mig oftast vatten över huvud. Men jag jobbar på att bli bättre.
God natt!
Alva

2008-05-06 @ 21:26:21
URL: http://alvajohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0