Söndag vid hamnen...

Alice har knölat två nätter nu. Vill inte somna före 23-24 och sover oroligt, hon har fått sova på mig eller bredvid mig då jag ligger och håller om henne. Imorse så ville hon inte komma till ro, knölade vid bröstet så då tänkte jag -jag pumpar ur och ger i flaska istället -men det fanns inget kvar det var lixom tomt -inte konstigt hon knölar. Så jag gav ersättning och nu har hon sovit skönt i 2 timmar. Så ikväll blir det tutte+ flaska för att se om vi löst "mysteriet".

Igår kom mamma och pappa på besök, mamma har längtat och längtat. Hon hade plockat en fin bukett blommor och köpt ett par röda mjukisbyxor med en vit top till -till Alice.

Vi åkte ned till hamnen, Alice pruttade i bilen och vaknade lagom då vi kom fram. Men eftersom hon låg så nöjt i vagnen så tänkte vi "vi kollar restaurangen längst bort oxå -och byter och matar där". När vi väl kom fram var Alice galen, restaurangen var stängd och vi fick byta på henne i vagnen och precis när blöjan ska på så kissar hon och underlägget sög inte upp en enda droppe -men det gjorde hennes kläder, så det var bara byta alltihop -och varför bajsar alltid barnen så det lixom är bajs långt upp på både rygg och mage -när man är borta -aldrig hemma?! Tillslut var hon påklädd igen och jag fick sätta mig på en plaststol och amma övertäckt av jackor och tröjor så vi inte skulle få blåst på oss. Sen somnade hon nöjt i vagnen och vi kunde knalla tillbaka igen och han precis äta vår mat då hon prutta igen och vaknade. Men amningen fick vi ta hemma, lixom kaffe och kakan -det var lugnast så =).

Pappa fick hålla henne när hon var nöjd för en stund -han lyste som solen själv. Man glömmer lätt bort att även morfar och farfar vill hålla - deras fruar är ju så ivriga på att visa det själva, men de sitter snällt där och bara tittar på utan att säga något.

När mamma och pappa åkt, somnade mannen och Alice i soffan och jag åkte och handlade och lagade varma mackor med champinjonstuvning till kvällsmat.

Just nu sitter jag och väntar på besök -min moster och min kusin med dotter ska komma hit en stund på förmiddagen.


Kommentarer
Postat av: alva

Mmmmm, champinjon stuvning....Sååååå, gott...
:-)
Alva

2008-05-06 @ 08:30:20
URL: http://alvajohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0