Tårar av skratt & pajbesvikelse...

Evelina - jag tyckte oxå pajen lät skita smarrig, så snacka om besvikelse, jag vet inte om jag lyckades ha den inne i ugnen för länge, eller om bananerna var för omogna, men god det var det inte så värst. Satt fast som klistrad i formen och lite småtorr och smaklös - trist. Men cocosprickarna var goda. Nästa gång jag ger mig på att baka blir det ett säkert kort -kladdkaka!

image475

Alice verkar ha fått pippi på att vakna efter 20 nattningen, hon är verkligen trött då, så jag tar henne inte för tidigt. Hon somnade så snällt igår i sin vagn, men 45 min senare vaknade hon. Då satte jag mannen i "arbete" han fick göra henne klar för natten och gå runt med henne medan jag plockade & gjorde mig i ordning. Sen sövde jag henne vid 21.30 och lämnade över henne till mannen som ville ha kvällsmyset med sovande Alice i famnen. Själv hoppade jag i säng och han precis öppna Mama, när Alice insett att det var hos pappa hon sov -inte hos mamma. Så mammagrisen langades in med ett illtjut till mig & fick tutta sig till sömns.

När mannen vankade med Alice så kom han in med ett smärtsamt grin i ansiktet, hans höft hade låst sig eller som han sa "jag tror jag fått en propp i benet" & haltade omkring -jag kunde inte hålla mig för skratt, så där stod jag och skrattade tyst som en mus så tårarna rann medan han haltade omkring.

Idag får vi hemleverans av gungstolen -tjejen som ska sälja den ville lämna över den hos oss, inte mig emot. Så förhoppningsvis sitter jag & gungar gungstol med Alice ikväll framför tv:n.



Här är kläderna som anlände från h&m, ja allt utom den svarta klänningen (bild 4) för den kommer i juni.

Upptäckte till min förtjusning att vågen börjar peka nedåt igen, 1kg ner sedan Alice och jag tog stresstimeout, så hela min kropp var nog i olag. 6 kg kvar till inskrivningsvikten. & ska jag vara riktigt noga så ska ytterligare 2 kg bort på det, men det beror på hur kroppen formar sig och kläderna sitter.

Kommentarer
Postat av: Evelina

Onej, va synd att kakan var en besvikelse!
Men du provade ju iallafall :) Nu kan du med gott samvete ta en gammal goding nästa gång hihi

2008-05-18 @ 16:32:33
URL: http://enevve.blogg.se
Postat av: Somris

Det där är skumt, Viktor vaknade också alltid under en period när han var mini efter bara 45min innan han kunde somna för natten. Det händer ibland även nu att han vaknar just vid det magiska klockslaget - kanske sover de som lättast då? Efter exakt 45 min!

2008-05-18 @ 16:41:51
Postat av: Jenny

Hej vännen! Vilken solstråle ni har, ibland! Helt oemotståndligt leende hon fått, kan ju bli farligt när hon blir större dock..=)Kramar!

2008-05-18 @ 17:26:57
URL: http://blushie.blogg.se
Postat av: Camilla

Vilken fin bild när hon skrattar, riktigt söt =) Kläderna var oxå fina!! Kram

2008-05-18 @ 19:11:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0