Tröttis mamma

Igår var jag såååå TRÖTT! Gick runt som i en dimma och varje gång jag skulle lägga mig för att vila så började Alice knöla i vagnen. Hon sov oroligt båda eftermiddags passen, så det blev mest till att passa henne så hon skulle få någon slurk sömn.

Han iallafall hämta Mors Dag presenten, vi beställde via internet i år, bluebox -ursnabb leverans. Så nu är paketen inslagna & redo att lämnas över. & så scapade jag ihop ett kort ifrån mig till mamma oxå där jag skrev några personliga rader..

Igår kväll gick mannen runt med Alice så jag fick duscha & han bytte sängkläder -för det luktade spyor om allt & sen gunga han vagn så jag fick vila lite. Vid 21.30 tog jag in henne till mig och gungade vidare och 22 så sov hon. Igår knölade hon så mycket vid tuttarna och skrek och släppte och hade sig, så vi provade ersättning, hon fick väl i sig 15-20 ml, hon är så dålig på att tutta tuggar mest på nappen, men hon är intresserad, stirrar stint in i mina ögon och gapar stort när flaskan kommer, så det lossnar väl snart. & sen blev hon lugnare, så det är väl bara inse att det inte riktigt räcker till -jag behöver eftermiddags sömn för att få bättre kvällsmjölk -men när inte det blir av så blir det ersättning.

Idag känner jag mig som en ny människa, Alice sov 22-3, somnade om själv till 3.30 & sen 4-6 6.30-9. Vid 4.30 skickade jag ut den stora snarkaren till soffan -han är förkyld och det gör ju inte saken bättre. Men den lilla snarkaren fick jag ha tätt intill mig snarkandes i örat.

Idag har vi varit hos BVC-läkaren, det var en stackars ST-läkare som fick undersöka Alice -det var mitt i hennes sovtid, så hon var helt galen -stetoskopet var ingen favorit och allt detta jäkla kollande på höfterna -tycker att det ska räcka att säga att ortopeden kollat med Ul och sagt att de är ok. Alice skrek ST -läkaren svettades och den "riktiga" läkaren småfnissa i bakgrunden. han tyckte vi skulel fortsätta med ersättning kvällstid för husfriden skull. Alice kräks mycket slem så de lyssnade extra noga på lungor som lät fint , men vips fick de se en slemspya, de tror att det är mjölk+skrik=slem, men hon kan ju vakna och spy slem på morgonen utan att gråta, så det ska hållas koll på i fortsättningen.

Trodde mina böcker skulle komma idag -men icke.

Just nu är Somris påväg mot mamsen -imorgon ska vi ses! Yippi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0