En rosa dag...

Mannens farmor älskade rosa rosor. Kistan var full av rosa rosor. Alice var klädd i rosa. Vi la på rosa rosor på kistan vid avskedet... En begravning är alltid en begravning. Den berör. Den sätter igång tankar... Igår föröskte jag att tränga bort tankar på min mamma. Tyvärr tro jag att det kommer blir minst en till begravning innan hennes... Vi har farmor, farfar och mormor kvar i livet. En farbror som fått en cancerdödsdom... Igår hade jag Alice att koncentrera mig på, hon var så söt min lilla trollunge. Det var alldeles tyst i kapellet, bara Alice små glädjepip som hördes, så satte kyrkklockorna igång och hon blev alldeles stilla. Solisten var oxå populär då satt hon andaktigt och luta sig mot mig, rörde inte en fena och bara lyssnade... Hon var en glädje igår vår Alice som en nyutslagen rosa ros... Hon fick så mycket beröm för att hon var så lugn och snäll... "Den där kan du inte ha mycket besvär av på dagarna..."
Det blev en trevlig samling efteråt med mat och musik. Känns så konstigt plötsligt sitter alla och pratar & skrattar, man träffar människor man inte sett på år... Att det ska till en begravning för det...
Resan hem gick bra, Alice somnade med välling vid 19 och sov tills bilen stannade strax efter 21. Då fick hon vara vaken med oss, äta lite kvällsfika och sträcka ut. Vid 23 somna hon med mera välling.

Natten har varit orolig hon vaknade 1 och 3 då fick hon komma in till oss, sen sov och vakna hon fram till 5 då jag hämtade snorsugen & sen blev det välling då äntligen fick hon ro och vi sov alla till 8. Är så mysigt och vakna, vänder sig sakta om ser mannen ligga och le när han tittar på trollungen och se hennes ljuvliga sovande ansikte och höra hennes snusande.

Alice blev förkyld i natt igen därav oron. hon har redan nyst ner en My little ponny med massa snor. Vi lämnade henne hos sin farmor och farfar och åkte till Kungens Kurva och Skärholmen.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0