Fars Dag





Vad är det för dag idag? Nej det är ingen vanlig Dag det är ju Fars Dag!
Såhär såg det ut hemma hos oss i morse. (ja mannen sover fortfarande på madrass i vardagsrummet...)

Alice kräktes inte mer igår. Jag fick i henne 2x50 ml blåbärssoppa, men det var ju inte så gott & lilla damen är ju inte så förtjust i sin nappflaska så det var jämt sjå att få i henne. Men hon fick behålla allt & efter 2,5h sömn så gav jag henne barnmat och nästan en hel burk gick i.

I natt vakna hon för välling vid 4.30, öppnade hennes dörr och möttes av en otroligt skarp bajsdoft, var bara att gå ner och byta, gå upp, suga rent näsa, ge henne näsdroppar och sen välling. Hon kom inte riktigt till ro däruppe i bajsdoften så hon fick komma ner till mig ganska snart. Då somna hon. Vid 7.30 titta hon med smala ögon på mig och sen bestämde vi oss för att nej det var inte morgon än så vi somna om till 8.45 *skönt*. Vi gick upp och grattade Alice pappa med geishaask och skraplotter.

När mannen gick ut med Alice för att sova en stund passade jag på att åka till City Gross, strosa runt där i en timme, det är enormt stort.

När jag kom hem hade svärföräldrarna anlänt med Fars Dag middag.

Förrätt: avocado med räkröra & rökt lax
Huvudrätt: Älgstek med potatis & brunsås & svärfars egna rårörda lingon
Efterrätt: bakelse

Har jag sagt att Alice (7 månader idag) kan krypa? Hon började ta nåt steg för någon vecka sen, och det har bara ökats på dag för dag med steg och igår kröp hon riktigt långt!!! Hon är lite vinglig men ack så söt & om hon blir för ivrig så går det snabbare att hasa.

Farmor var väldigt besviken över att Alice blev sjuk och de inte fick vara barnvakt så vi bokade in ett nytt tillfälle. Sistsa helgen i November blir det nog Stockholmsresa för mig och mannen , shopping, middag, kanske något event och Alice farmor och farfar vill att vi ska bo över natten, får se hur det blir med den saken....





















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0