För er som vill prova...

Nheas Detox

Dag 1)

Låt allt ni ätit åka ut bakvägen, rensa kroppen så inte ens minsta lilla gnutta av vad ni fått i er i era liv ska finnas kvar.
Intag: 0 - ni förmår inte, orkar inte vill inte, kan inte...

Dag 2)

Frukost: 1 glas proviva, sippa lååångsaaamt.
Frukost 2: 1 glas proviva , se ovan, låt gå 1 timme mellan varje glas
Lunch: 1 soppa själv valde jag Felix ost & broccolisoppa, då jag tyckte de "krispiga" grönsakerna såg för mastiga ut för mig så silade jag bort dem...
(2 timmat senare: låt soppan rinna ut bakvägen så likt originalformatet som möjligt)
Mellanmål: 1 Imodium ( nu har man tröttnat på att sitta med arslet på ringen..)
Middag: 2 tuggor pressad potatis, 2 tuggor kokt gös, ½ morotsslant uppdelad i 4 tuggor. Ta max 1 tugga varje 10:e minut, tugga väl.
Kvällslyx: 1glas proviva i vinglas med sugrör, för lite partystämning

Idag har jag inte varit på toa en endaste gång -än så länge, inte ens en droppe kiss har jag kunnat få fram, snacka om uttorkad. Har ätit Proviva & skorpa x 2. Ska prova en mixad grönsakssoppa till lunchen & om det får stanna blir det lite kyckling med ris till kvällsmat.

Igår var mannen & Alice borta från 11-17, jag tog en sväng till City Gross + apoteket, var sedan helt slut, åt lite soppa, sov en halvtimme var sen tvungen att tillbringa nästa halvtimme på dass. Piggna sen till lite och småplockade här hemma. På kvällen blev det Idol- vad roligt det var med duetterna -Kevin & Anna -In my heart for ever!

Alice drömde mycket i natt så hon har fått sova hos mig *mys*, hon ville inte ha mat förrän 6 och sen somna vi om till 8.30, hörde inte ens när mannen åkte till jobbet. Idag har jag känt mig lite fräschare, men man har ju inga mängder av energi direkt. Men vi har varit en sväng på ICA, Alice fick sitta i stolen som finns i själva kundvagnen, band fast henen med hennes lilla fleecefilt för man kan ju inte beskylla henne för att vara rädd om sig inte, hon kör mestadels "no hands" håller bara i sig om det går fort eller om jag svänger kraftigt. *busunge*. Sen bakade vi Nheas glutenfria Bovetefrallor.
& så tog vi en 20 min promenad, mer orkade jag inte & nu sover hon i entrén. Blir till att försöka fara runt med dammsugaren idag (mannens jobb) då Alice mumsar i sig ALLT hon hittar på golvet, dammråttor, pappersbitar, ett löv, en liten sten -u name it. & hon är ju inte nöjd med att krypa, nu ska hon stå, försöker ställa sig mot allt i lagom höjd. Som tur är har hon inte fått nys om handtagen till kökslådorna, men när diskmakinen är öppen står hon där och filurar.

Vår micro har varit lite små irriterande sista tiden, den har lixom inte värmt det man ställt in. (Vad ska man DÅ ha micro till?) Micron är 1½ år gammal & av märket MIele så den borde har lite längre livslängd än så. Mannen trodde bestämt att den blev "överhettad" då jag micrat barnmat på 800W i hela 30 sek och sedan två timmar senare micrat vällingvatten 800W 30 sek till... När jag då ifrågasatte denna överhettning och jämförde hur mycket VÅR micro går med microna på jobbet som värmer matlåda på matlåda UTAN att bli "överhettad" så såg han till och med själv lite skeptisk ut... (Men tror man att man blev smittad med magsjuka av en gamling på begravningen så kanske man kan tro att ens micro kan bli överhettad oxå...) Man kan inte beskylla min man för att vara särskilt teknisk, han har vid två tillfället försökt "laga" micron då står han och vrider på minutratten fram och tillbaka ca 5 gånger, trycker lite på start, lite på stopp och avslutar med några drag på effektratten, sen säger han "nä det vet i fan". Igår fick jag värma vällingvatten i vattenkokaren, likaså i natt. Verkar vara VÄÄÄÄLdigt överhettad med tanke på att den inte återhämtat sig mellan 20.00 och 06.00... Men att kolla upp garantin eller ringa och fråga (jösses han känner ju försäljaren på Miele) det går ju lixom inte.



Alice 1 dag gammal



Alice 7 månader



Magen för ca 1 år sedan...

Kommentarer
Postat av: svintoflickan

å va jobbigt att ej må bra..hoppas du mår bättre nu!

hmm..så de gick att vänta ut alltså...me maten.jag är så fånig sådär..kanske för mesig helt enkelt.ler.

nu är hon så hostig me så jag får väl vänta lite.

jag har sett ps I love u på film men inte läst boken.

kramkram

2008-11-16 @ 13:36:04
URL: http://svintoflickans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0