Tråknatt

I natt hade JAG en tråkntt, Alice sov ok. Men själv vaknade jag mitt i en dröm vid 00.30 & kunde INTE somna om. Jag drömde att jag var på ett EX bröllop, vi har knappt inte hörts eller setts sen det tog slut, men jag blev iallafall bjuden på hans bröllop. Först ville jag inte gå för det kändes så konstigt som att han skulle markera för sin fru att han kommit över sina gamla flickvänner genom att bjuda em på sitt bröllop. Men tillslut så gick jag iallafall. & när jag väl var där så skulle jag minsann hålla ett tal oxå. Började något såhär " Om ni inte vet vem jag är så är jag en gammal flamma till Johan, jag skulle kunna stå här och predika för bruden om Johans för och nackdelar & allt vad hon ska tänka på tills midnatt men jag lovar jag ska inte, ser att H (killens mamma som var en riktig skata) ser lite ängslig ut därborta & tänker säkert "jaha vad ska hon nu hitta på" men sörrni jag tänkte faktiskt sjunga en sång" & sen gick jag & grabba tag i en mick & sjöng : "I want you to need me" med Celine Dion  tillägnad bröllopsparet & alla föll i tårar för att det var så vackert... ja ni förstår vilken mardröm! Så när jag änltilegn vid 3 snåret lyckats somna om igen så vakna Alice vid 5, somna om efter en omstoppning men vakna snart igen. Så då muta jag henne med välling inte ens det gick för hon ville sova hos sin mamma, så då fick hon göra det & vi somnaom till 8.30.

Men jag har n argsint småtjurig liten tjej idag. Inte ens babysången var RIKTIGT rolig, fick fika stående för hon ville inte sitta själv & inte sitta i mamas knä utan vi skulle stå. Blev ingen långfika för vår del utan vi gick redan 11.10 Alice var supertrött men röck upp sina fallande ögonlock flera gånger i bilen, så jag slängde ner henen i vagnen när jag kom hem & tog en kortissväng så hon fick somna.

Väntar nu på att svärmor ska dyka upp, vi ska ner på stan & kolla på overall åt Alice hon ska få en riktig vinteroverall så hon kan krypa runt i snön (som nu smält bort) om hon vill!

Dagens meny:

Frukost: 2 skivor bröd med bregott & billinge + grönt te
Babysångsfika: 1 arraksboll + te
Lunch: ugnsstekt falukorv med pasta
Fika: ? kanske på stan??
Middag: kasslergratäng (se matblogg)
Kvällsfika: te och skumtomtar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0