Babysång

Har precis kommit hem från Babysången. Idag tyckte Alice det var ännu roligare. & alla mammor som sitter med små små knyten skrattar så gott åt Alice som skrattar, tjoar, morrar, smakar på sin kompis A´s tår och smaskar på rån & majskrok till fikat samtidigt som hon pratade med A som låg i babysitter på golvet nedanför. Min lilla solstråle!

Hon somnade gott när vi kom hem och jag rulla vagnen en stund. Pluttan! Idag var vi inte lika många där, men min högstadiekompis som har lilltjejen A var där och vi prata gamla minnen och kom fram till att våra män kommer från samma stad & bestämde att vi skulle ses något nästa vecka. KUL! Vissa människor är sådär härliga att det känns som man känt varann för alltid fast man inte träffats på 10 år. A är sån.

Lyxade till det med en sallad från stadens bästa sallad och mackbar på vägen hem. MUMS! De har underbart gott glutenfritt bröd till salladen, luftigt och fräscht. Häromdagen bestämde jag mig. Ja på RIKTIGT denna gången. & jag har nu klarat 3 dagar utan sötsaker och småätande. Har jag varit dödligt hungrig eller sugen så har en satsumas slunkit ner emellan måltiderna & te har druckits ganska många koppar om dagen. & det har promenerats. Tempot har ökat och nu går jag med ännu mer glädje och tar iiiiiiiii! & det syns på vågen! Det sporrar! Denna helg ska bli nästintill godisfri, ska unna mig popcorn och chokladmousse till efterrätt men ingen påse lösviktsgodis eller liknande för då kommer jag paja hela grejen och jag kommer få börja om PÅ NYTT igen. & Maten ska hållas lagom fräsch.

Mannen sa häromdagen när jag klev ur sängen i bara trosorna "Nu ser du ju nästan ut som innan" jag trodde han skämtade och tänkte dra till med en dräpande kommentar, men han var allvarlig & det han sa var snällt så jag sög åt mig, tackade och log. & nu ska jag bli som innan fast med lite ränder och hudveck *fniss*
Samma kväll steg mannen upp på vågen innan hans kulel bada med Alice, for snabbt ner igen med ett "Å fy fan". Hihi. Fler som skull må bra av godisförbud =) Tänkte leta efter de söta noblesse hjärtanen Somris fick av sin man. Mannen älskar ju Noblesse.

Idag är jag sur för att de valde att ha kvar Katrin fd Shulman i Idol eftersnack. Jag tyckte det gjorde väldens sämsta val att välja henne från början. Hon är inte rolig. Hon är elak.

Boktipset:







Dagens meny:

Frukost: 2 skivor grovt bröd med bregott & mager billinge + satsumas & te
Fika: te & päron
Lunch: Räksallad och bröd
Fika: Frukt
Middag: Torsk i vitvinssås med blomkålsmos
Kvällsfika: fruktfat & te

Kommentarer
Postat av: mammaveronica

Jag kallar mina "ränder" för bebistatueringar, var stollt över att det syns att du burit ett nytt liv inom dig! Sen skulle även jag vilja gå ner ett antal kilo, lösgodiset jagar mig i affärerna... Håller med om att den där Katrin borde bort!

2008-10-23 @ 16:39:12
URL: http://mammaveronica.babyblogg.se
Postat av: Sommartjejen

Hittade du dem? Hjärt noblessen?

De var jättefina...=)

kramis

2008-10-24 @ 09:22:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0