Babysång!

Igår tog mannen en promenad med Alice och jag åkte på stan. Mannen hade bara hunnit till grannen och stod där och pratade så sov Alice och sen sov hon hela promenaden & 1 timma till -skönt!

Jag lånade böcker, shoppa på apoteket & kolla lite på kläder -eftersom jag tappat bantningen totalt så kändes det sådär att ställa sig i ett provrum så det blev inga kläder. Men det var skönt att strosa runt en stund själv och jag kunde slappna av & känna att jag inte stressade runt. När jag kom hem stod mannen och stekte strömingsflundror, uäk, jag hatar strömming men han älskar det så jag åt matlåda från dagen innan. På eftermiddagen så jobbade mannen på altane, han har spikat panel på 1/3 innertak. Blir snyggt! Jag & Alice lekte lite och tog sen en promenad & ungskruttan sov 1½ timme har inte hänt sne hon var typ 2 månader känns det som.

Jga kollade runt på nätet efter stadens Öppna Förskola & babysång och fick plats i en grupp som var idag. Så idag klockan 10 åkte jag & Alice på babysång. Redan när jag klev inannför dörren så sprang jag på en tjej jag gick i samam engelska som på högstadiet -riktigt roligt att träffas vi har inte träffats sen dess. HOn hade en liten 7 mån tjej. Det var en trevlig grupp mammor (& nej jag kommer inte tvinga dit mannen när jag ska jobba) mycket roligare än BVCgruppen. Vi sjöng och sne fikade vi och gjorde handavtryckk på Alice som ska bli i gips till nästa gång. Alice är en väldigt tidig tjej märkte jag & STOR =). Hon är så väldigt social, flörtar med andra barn och mammor och hon sitter och står på alla fyra, så jag vet inte hur många gånger jag fick frågan "Hur gammal är hon?" & efterföljande "Men min är ju äldre och hon/han kan ju inte sitta/stå på alla fyra".  Det var uppträdande i kyrkan på söndag men där sa jag ifrån, kan ju inte en enda sång & tror inte mannen är så lockad över att gå på gudstjänst.

Alice somnade ovaggad påvägen hem, hon kommer bli en sån där unge som hänger sovandes över handtaget på vagnen. Hon gick till och med att flytta över till vagnen det har inte hänt sen vi kom hem från BB typ. hihi

Dagens meny:

Frukost: 2 knäckisar med billingeost & vaniljyoghurt
Lunch: kokat torsk med potatis & äggsås
Fika: frukt
Middag: Åsas lövbiffgratäng med pasta
Kvällsfika får väl ta frukt idag eftersom det blev varmchoklad med mashmallows igår!

Dagens outfit: svarta stuprör, svart linne, svart & vit randig tunika

Kommentarer
Postat av: svintoflickan

Å vad jag blir sugen på varm choklad..

men du..snälla...starta ett litet hemtrevligt cafe där både barn o vuxna är välkommna..med en liten lekhörna kanske..o med massa goda stora bullar o varm choklad och myspys...jag kommer..jag lovar..å jag drar me mej varje kotte jag känner.ler.



storkillen har faktiskt lyckats fått i kåvepeninen nu..sköönt.å nu har han ingen feber så de blir nog skola i morgon.



snart kommer min kusinvitamin på besök.



jo din syster yster är kanon:-)

verkar du me vara.



jag mår eg bra..jag har liksom ingen ångest så..utan kroppen som spelar mej lite spratt..sen är jag väl föör orolig för att saker o ting ska hända..



men ni går igenom just detta just nu..å jag önskar er all styrka som bara gåår att få.



stooor kram

2008-10-16 @ 15:25:51
URL: http://svintoflickans.blogg.se/
Postat av: Tess

Åååååh....vad jag minns hur stolt man var på öppna förskolan över sitt fina lilla barn=) Får en tår i ögonvrån..

Du, nu när jag tänker på det så minns jag ett jättemysigt cafe jag brukade vara på då Alva var liten. Det var ett typiskt stockholmskt mammafik, dvs där alla barnen är po.p-randiga och mammorna drack latte (innan lattemamma blev ett skällsord). MEN vad som skiljde detta från alla andra fik var att de hade en jättestor lekhörna med mjuka kuddar där mammorna kunde sitta. Supertrevligt! Syrrans bästa kompis har öppnat butik för ett år sen, hon har en flicka på dryga två år. Hennes flicka är där på eftermiddagarna och leker i sitt lilla lekrum i butiken. www.cissiochselma.se

Det kan ju kanske funka med småbarn och egen rörelse, men det beror nog på hur man är som person och det vet man ju själv bäst=)

Tror att ditt cafe skulle bli välbesökt, snålvattnet rinner bara jag läser din blogg. Säg mig, vad ska ni äta för helgrätter? Sitter och planerar nu och kan inte komma på något smarrigt...

Kramar.

2008-10-16 @ 18:15:01
Postat av: Åsa

Gud vad spännande att höra vad du tyckte om gratängen. Ser fram emot en recension hihi! Näe, men hoppas att ni tyckte att det var gott!



Kramar

2008-10-16 @ 18:58:54
URL: http://asasvarld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0