En dag på stan mm...

Igår var Alice & jag till Barnkliniken klockan 9. Alice gäspade hela vägen dit, men charmade sedan doktorn totalt hon frågade "Är hon alltid såhär flörtig & glad" & jag svarade "Ja för det mesta". Men det skulle jag inte ha sagt för sen var hon småtjurig resten av dagen. Jag ville ha ett förtjockningsmedel så vi kan ta bort Enfamilen (som förtjockas i magen &där,med förhindrar kräkningar) & bara använda vanlig välling som mättar bättre. Men doktorn hade ingen koll alls på förtjockningsmedel & frågade sin överläkare men hon visste inte heller, så de hänvisade mig till dietisten. Dietisten pratade jag med idag, men hon hävdar att det inte finns något förtjockningsmedel med samam egenskaper som Enfamil. Hon tyckte att vi skulle ge Alice endast Enfamil och föröska lösa problemet "förstoppning" då Alice endast äter Enfamil. & det tyckte hon att vi skulle lösa genom att hälla i olja & vaniljsocker samt ge messmör. & när jag då sa att Enfamilen bara är som vatten i jämförelse med vällingen att Alice varken står sig lika länge på den dagtid eller sover lika bra på den nattetid så trodde hon inte på mig utan trodde att Alice vaknade av förstoppningen istället. *suck* Ska göra ett sista förösk och söka upp överläkaren som introducerade Enfamilen istället för han pratade om andra förtjockningsmedel att hälla i vällingen, innan jag ger upp. Jag tänker hus som helst inte övergå till endast Enfamil igen utan fortsätta hälfta Enfamil & vanlig välling.

Idag är mannen pappaledig & vi har varit på stan. Shoppade prsent åt min äldsta syster & hittade en kaffeburk vi båda tyckte var snygg, vi har letat i ett år. & sen köpte jag en Ladyshaver & mannen färgpatroner till skrivaren. & så köpte vi en röd mössa till Alice på Polarn & Pyret.

Åkte förbi ICA påvägen, köpte varsin färdig sallad. Alice var trött och tjurig och åkte snart ner i vagnen & har nu precis vaknat. Hon fick sova i det rum vi har datorn i för att Elektrikern ska komam men han kom ju såklart inte under tiden hon sov (2 timmar).

Dagens outfit:



Lila klänning från Gina 149:-

Dagens meny:

Frukost: smoothie på jordgubb/lime kesella, 1 dl hallon & 1 pressad apelsin, 2 knäckisar med räkost & te
Lunch: fetaostsallad med vinägrettdressing
Fika: 2 ekologiska sesamkakor
Middag: Kassler & persikogratäng med jasminris & sockerärtor
Kvällsfika: 2 bitar choklad & te



Snacka om att det LYSER BUS om den här unga damen!!!

Kommentarer
Postat av: camilla

Såå gullig =) Kram

2008-10-01 @ 16:18:27
URL: http://rosaglass.blogspot.com
Postat av: Sommartjejen

OJ vad lik hon är dig när du var bebis!!! =)

Stå på dig med förtjockningsmedlet, låter som en bra idee att söka upp honom som du pratade med första gången.

Lita på din mamma känsla!

KRAM

2008-10-01 @ 17:40:19
URL: http://sommartjejen.blogg.se/
Postat av: Malinsson

Tack för svaret om boken då blir det nog att önska sig den i julklapp.

Hon är så söt lilla Alice ett riktigt charmtroll!

Kram

2008-10-02 @ 10:03:32
Postat av: tossemora

Hej Nhea !

Jag har nog missat lite men för jag förstår inte varför Alice behöver Enfamilen, hittade dock denna sidan http://www.meadjohnson.se/vara-produkter/enfamil-ar-lipil/ kan det vara till någon hjälp?

Jag vet också att min syster gjorde vällingen(prosobe) tjockare med att blanda i maizena majsstärkelse..det kanske vore något??

//Tossan

2008-10-03 @ 09:53:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0